Dagens programI dag 10-20

Hattrick: Vi er Nordens bedste dyrepark

12. marts 2020

Hattrick: Vi er Nordens bedste dyrepark

For tredje år i træk er GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA kåret som Nordens bedste zoo af brugerne af Sveriges største rejsesite barnsemester.se. 


2018, 2019 og nu også 2020. GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA løber for tredje år i træk med titlen Nordens Bedste Dyrepark.

- Vi er utrolig glade for den opbakning, vi får fra vores gæster og brugerne af barnsemester år efter år. Der er mange fine dyreparker med i opløbet om at blive kåret som Nordens bedste dyrepark, så det betyder meget, at vi nu for tredje år ligger helt i top. Og vi er rigtig glade for, at det er gæsterne, der vurderer, hvem der skal vinde, for det er vigtigt for os, at de har en god oplevelse, når de besøger os, siger formidlings- og marketingchef i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA, Morten Hechmann Andersen. 

På en andenplads kommer Ölands Djur og Nöjespark og tredjepladsen indtages af Kolmården Zoo.

Afstemning i flere kategorier
Afstemningen foregår over nogle uger, hvor brugerne af Sveriges største rejsehjemmeside barnsemester.se kan vælge mellem de bedste attraktioner, ferieoplevelser og rejsebureauer i Norden.
GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA har i flere år været nomineret i kategorien bedste dyrepark. I 2016 fik parken en tredjeplads. Den blev byttet til en andenplads i 2017. Og nu altså tre gange helt i top.
Parken har også flere år i træk været med i opløbet om at blive kåret som Danmarks bedste familieattraktion. Den titel gik til Djurs Sommerland i år.
 

Del denne nyhed:
De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.