Dagens programI dag 10-20

Glædelig jul

24. december 2020

Glædelig jul

Med årets julehilsen fra GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA sender vi en stor tak til alle, der har hjulpet parken godt igennem 2020.


2020 har været et år præget af COVID-19, som har sat markante aftryk overalt i verden.
Og det er ingen hemmelighed, at vi i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA ved sæsonopstarten i foråret var meget bekymrede for, hvad året ville bringe, og hvordan vi kunne sikre parken, turistattraktionen, vores dyrebestand og vores fortsatte arbejde for truede dyrearter.

Men man må sige, at vi i den grad har fået en håndsrækning til at komme godt gennem året.
Takket være hjælp fra Vejle Kommune, fra staten, fra fonde, fra virksomheder og private er de røde tal fra foråret vendt til et pænt overskud.

Det betyder, at vores arbejde med formidling, bevaring og forskning kan fortsætte – og det er vigtigt i en verden, hvor naturen er under så massivt pres.

Den betyder også, at alle projekter, der blev stoppet i foråret, kan hives frem fra skuffen igen. Og derfor kan vi i det nye år præsentere flere nyheder blandt andet Danmarks største pingvinanlæg. 

Så herfra skal der lyde en stor tak til alle, der har rakt hånden ud og støttet parken i år. Og stor tak til alle gæster, der har lagt vejen forbi gennem sæsonen. Vi glæder os til gensyn i det nye år.

Rigtig glædelig jul.

Direktør Richard Østerballe

 

 

 

Del denne nyhed:
De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.