Dagens programI dag 10-20

GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA genåbner tirsdag den 8. juni

7. juni 2021

GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA genåbner tirsdag den 8. juni

Efter nogle dages uvished og tvangslukning har GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA nu fået ekstraordinær dispensation fra Styrelsen for Patientsikkerhed; det betyder, at parken genåbner tirsdag den 8. juni 2021 kl. 10.00.


Det var en glad direktør Richard Østerballe, der mandag eftermiddag modtog besked om, at GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA alligevel har fået dispensation og dermed igen må åbne parken. 

- Det er vi virkelig glade for. En tvungen nedlukning er utrolig dyr for os, så det er en kæmpe lettelse, at det kun blev til fire uventede lukkedage, siger direktøren. 

GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA blev pålagt tvangslukning torsdag den 3. juni 2021, fordi smittetallene i Givskud sogn var for høje.
På vegne af parken søgte Vejle Kommune om dispensation fra tvangslukningen, fordi man ikke mente, at en åben park ikke ville kunne bidrage til yderligere smitte, da parken er meget stor, og gæster i forvejen skal vise coronapas.

Den anmodning blev afvist fredag, men kommunen forsøgte igen med en anmodning. Og denne blev så imødekommet mandag eftermiddag.
Da parken blev lukket, var der 21 smittede i sognet, hvor grænseværdien er 20. Det tal er nu nede på 16 smittede. 

- Det er jo gået den rigtige vej hurtigt, og så giver det ingen mening af holde en stor virksomhed lukket, når smitten er på retur. I forbindelse med ansøgningen om dispensation foreslog vi også flere foranstaltninger for at genåbne, og det bliver nu indført, forklarer direktøren. 

Først og fremmest skal alle medarbejdere nu testes hver dag, når de møder på job. Vejle Kommune sender en mobil testenhed, som er ved parken hver morgen resten af ugen.
Samtidig lukkes der af for indendørs dyreanlæg og enkelte udstillinger, indtil sognet genåbner. Forhåbentlig på søndag.

- Vi er rigtig glade for, at tvangslukningen blev kortvarig, og vi glæder os til igen at kunne byde vores gæster velkommen fra i morgen formiddag.

 

 

 

Del denne nyhed:
De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.