Dagens programI dag 10-17

GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA er Årets Dyrepark 2021

21. november 2021

GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA er Årets Dyrepark 2021

Igen i år løber GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA med titlen som Årets Dyrepark ved prisuddelingen Børn i Byen Prisen.


Ved et show i Dansk Arkitektur Center blev det søndag afsløret, at GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA igen i år kan kaldes sig Årets Dyrepark i Danmark.
Det er familie-hjemmesiden Børn i Byen, der står bag showet og prisuddelingen, og det er brugere af siden, der har afgjort, at GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA igen i år får lov til at løbe med æren.

- Vi er superglade. Det er så vigtigt for os, at vores gæster har en god oplevelse, når de besøger os. Og det tyder det på, når mange vælger at stemme på os som Årets Dyrepark i Danmark for andet år i træk, siger formidlings- og marketingchef i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA, Morten Hechmann Andersen.

Finalisterne var til Børn i Byen Prisen var valgt af Børn i Byen-hjemmesidens brugere. Her havde over 3.000 givet deres besyv med i forhold til, hvem der burde være med i opløbet i de 17 forskellige kategorier.

Udover GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA var der fire andre nominerede i kategorien Årets Dyrepark 2021. Det var København Zoo, Knuthenborg Safaripark, Ree Park Safari og Den Blå Planet.

- Det er jo et stærkt felt, så vi er glade for, at vi indtager førstepladsen. Det er en stor ære, og vi er meget taknemmelige. Så tusind tak til alle dem, der har stemt på os, siger formidlings- og marketingchefen.

 

 

 

Del denne nyhed:
De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.