Dagens programI dag 10-20

GIVSKUD ZOO nomineret som bedste dyrepark og familieattraktion

4. februar 2018

GIVSKUD ZOO nomineret som bedste dyrepark og familieattraktion


Den svenske hjemmeside barnsemester.dk har igen i år nomineret GIVSKUD ZOO i konkurrencen om at blive kåret som Nordens bedste dyrepark. I år er parken også med i en anden kategori, nemlig bedste danske familieattraktion.Hvert år kårer den svenske hjemmeside barnsemester.dk de bedste attraktioner i Norden ved afstemningen Store Barnsemester Priset. Det er hjemmesidens brugere, der anbefaler og anmelder attraktioner. Og derudfra laver hjemmesiden så afstemning om, hvilke steder gæsterne foretrækker.

GIVSKUD ZOO har flere gange været med i opløbet om at blive kåret som "Bästa Djurpark i Norden" -  Nordens bedste dyrepark.
I 2016 fik parken en tredjeplads. I 2017 blev det til en andenplads. Og her i 2018 er parken så også nomineret.
16 svenske, norske, finske og danske dyreparker er med i opløbet, hvoraf de tre er fra Danmark. Udover GIVSKUD ZOO er Zoologisk Have i København, som vandt sidste år, samt Knuthenborg Safaripark nomineret.

Nomineret i ny kategori
Barnsemester kåret attraktioner i forskellige kategorier. Og i år er en ny kategori kommet til, nemlig "Bästa familjenöje i Danmark" - bedste familieattraktion i Danmark.
Også her er GIVSKUD ZOO med i afstemningen. Nogle af de andre nominerede er LEGOLAND ®, Lalandia, Djurs Sommerland og Tivoli i København.

Brugerne stemmer
Afstemningerne i de forskellige kategorier afgøres af hjemmesidens brugere. Der kan stemmes frem til og med den 13. marts 2018, og derefter offentliggøres vinderne.

Du kan læse mere og stemme på Nordens bedste dyrepark her.

Du kan læse mere og stemme på Danmarks bedste familieattraktion her.
 

 
Del denne nyhed:
De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.