Dagens programI dag 10-20

GIVSKUD ZOO kåret som Nordens Bedste Dyrepark

15. marts 2018

GIVSKUD ZOO kåret som Nordens Bedste Dyrepark

Den svenske hjemmeside barnsemester.se kårer hvert år de bedste attraktioner i Norden. I år løb GIVSKUD ZOO med titlen som Nordens Bedste Dyrepark.


Hjemmesiden barnsemester.se har i over ti år kåret de bedste attraktioner i Norden for at give brugerne af siden god inspiration til, hvilke steder de kan besøge rundt om i Norden.  
Vinderne findes gennem afstemninger, så det er udelukkende turister og brugere af barnsemester.se, der bestemmer, hvem der bør vinde.
GIVSKUD ZOO har flere gange været nomineret i kategorien ”Nordens Bedste Dyrepark”. I 2016 fik parken en tredjeplads. I 2017 blev det til en andenplads.  
I år løb parken så med sejren og er nu kåret som ”Nordens Bedste Dyrepark”. 

- Vi er naturligvis rigtig glade for titlen. Det er ekstra særligt, fordi vinderne findes gennem afstemninger. Og det betyder, at vores gæster er med til at stemme og bakke os op. Det er vigtigt for os, at vores gæster har en god oplevelse, når de besøger parken – og det lader kåringen jo til, at de har, siger GIVSKUD ZOOs formidlings- og marketingchef Morten Hechmann Andersen.

Barnsemester.se er Sveriges største rejsesite og henvender sig primært til børnefamilier. Siden samler rejseartikler og brugernes egene ferieoplevelser. Og hvert år kårer siden så de mest populære steder gennem Barnsemesterpriset. Attraktioner fra hele Norden bliver inddelt i kategorier som Bedste Dyrepark, Bedste Temaland, Bedste Sommerland, Bedste Akvarium og flere andre.

Tidligere har København Zoo vundet titlen som ”Nordens Bedste Dyrepark”, og parken var også nomineret i år. Det samme var Knuthenborg Safaripark.
Men anden- og tredjepladsen gik dog til henholdsvis Kolmården Zoo og Öland Djur & Nöjespark.

Udover at være nomineret i kategorien ”Nordens Bedste Dyrepark” var GIVSKUD ZOO også med i opløbet om at blive ”Danmarks Bedste Familieattraktion”. Her løb Fårup Sommerland dog med sejren foran Djurs Sommerland og LEGOLAND.

Du kan finde vinderne af Barnsemesterpriset 2018 her.

Del denne nyhed:
De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.