Dagens programI dag 10-20

GIVSKUD ZOO er kåret som Danmarks bedste zoo

14. december 2017

GIVSKUD ZOO er kåret som Danmarks bedste zoo


DanCenter og Danland har netop kåret Danmarks bedste attraktioner. Via en afstemning er GIVSKUD ZOO blevet kåret som Danmarks bedste attraktion inden for kategorien dyrepark og zoo.Flere end 5.800 danske og tyske feriegæster har i det seneste måneder stemt på deres favoritattraktioner i Danmark, så DanCenter og Danland kunne kåre Danmarks bedste attraktioner. Og her løb GIVSKUD ZOO med sejren i kategorien dyrepark og zoo.

Hele 88 procent af deltagerne i afstemningen gav GIVSKUD ZOO karakteren 4 eller 5 - ud af 5 mulige. Derudover var der mange positive kommentarer om parken, som:

-   Det er hyggeligt at komme i Givskud zoo. Alt er pænt og dyrene bliver passet godt. Jeg kommer mange gange om året med mine børnebørn.

-  I Givskud føles der aldrig "crowded". Der er så mange små stier og mindre områder man kan benytte sig af, så selv på en sommerdag med mange besøgende, føles der aldrig overfyldt.

-  Jeg har været mange gange i Givskud Zoo, og det er så tydeligt, at alle dyrene har det godt og trives 100 procent. Samtidig bliver der lavet mange spændende aktiviteter for havens gæster, der altid føler sig velkomne. Kombineret med et dygtigt og imødekommende personale er det et dejligt sted at komme.

Titlen som Danmarks bedste zoo og kommentarerne fra deltagerne glæder formidlings- og marketingchef i GIVSKUD ZOO, Morten Hechmann Andersen:

- Vi er glade og taknemmelige. Det betyder meget for os, at vores gæster har en rigtig god oplevelse, når de besøger os. Så det er dejligt, at der er tilbagemeldinger om, at gæsterne mener, dyrene har det godt, og at de nyder at komme i parken.

Vindere i forskellige kategorier
Der var opstillet otte kategorier i konkurrencen. Ud over Danmarks bedste zoo kunne man stemme om bedste sommerland, hvor Djurs Sommerland vandt. Bedste akvarium, hvor titlen gik til Nordsøen Oceanarium. Bedste forlystelsespark som blev Legoland. Bedste kunstmuseum blev Aros. Bedste tema-museum blev Tirpitz. Bedste museum om historie blev Den Gamle By. Og Egeskov Slot blev kåret som det mest seværdige slot. 

Del denne nyhed:
De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.