Dagens programI dag 10-20

Genåbning af aktiviteter

19. april 2021

Genåbning af aktiviteter

Det bliver igen muligt at opleve spændende formidling i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA fra den 21. april 2021.


I hele første del af sæson 2021 har der ikke været daglige aktiviteter for gæster i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA såsom fodringer og events.
Det skyldes, at myndighedernes forsamlingsforbud ikke har gjort det muligt at gennemføre daglige aktiviteter og events, så disse er løbende blevet aflyst for at efterleve myndighedernes krav.

Den seneste genåbningsaftale mellem politikerne betyder dog, at der fra onsdag den 21. april åbner flere ting i parken. Det bliver igen muligt for gæster at overvære fodringer og deltage i events, fordi myndighederne hæver forsamlingsloftet udendørs fra 10 til 50.
Dog gennemføres aktiviteterne med det forbehold, at personalet løbende tæller gæster og tilpasser derefter, så forsamlingsloftet fortsat overholdes.

Det indendørs forsamlingsloft hæves til 10 personer den 21. april 2021. Derfor vil indendørs servicefaciliteter, udstillinger og dyreanlæg fortsat være lukket – foreløbig frem til den 21. maj 2021.  
Dog vil det fra den 21. april 2021 igen være muligt at spise udendørs i tilknytning til spisestederne i parken, som indtil nu kun har holdt åben for salg af takeaway.

GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA tilpasser sig løbende myndighedernes retningslinjer.

 

 

Del denne nyhed:
De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.