Dagens programI dag 10-20

Fedt at være tæt på i staldene

12. februar 2020

Fedt at være tæt på i staldene

I vinterferien er parkens stalde til brillebjørne og løver helt ekstraordinært åbne for gæster. En stor oplevelse at komme så tæt på, lyder kommentarerne fra flere gæster.


Brillebjørnene Nazca og Raymi kan i uge 7 opleves på en lidt anden måde – og meget tættere på – end man normalt kan i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA. I vinterferien er stalden nemlig åben for besøgende, hvilket den ikke har været tidligere. Og det får positiv respons fra gæster.

- Det er rigtig fedt, at man kan komme så tæt på dyrene, for det er helt anderledes at se bjørnene herinde end udenfor. Man får en helt anden oplevelse, og det er meget fascinerende, siger Anne Rasmussen, som har taget turen fra Kolding for at besøge GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA i vinterferien.

Især Raymi gør sig til og rejser sig op mod tremmerne for at kigge nærmere på de gæster, der er gået ind i stalden. Nazca er lidt mere genert og holder sig mere i baggrunden. Og indimellem går bjørnene ud i deres anlæg – de kan nemlig selv vælge, om de vil være inde eller ude.

Skræmmende fascinerende løver
Også ovre i løvestalden er der god aktivitet. Her kan gæster opleve nogle af parkens store rovdyr, som de ellers normalt kun kan se i udeanlæggene.
For nogle af de mindste gæster er de store katte lidt skræmmende, og flere skal lige sidde trygt på armen hos en forælder. Men fascinationen vinder for det meste, så børnene ikke altid er nemme at få med ud af stalden igen.
Og selvom løverne kan virke skræmmende, sker der ingenting; sikkerheden er helt i top, og for at sikre at gæster ikke risikerer at komme for tæt på tremmerne, er der sat ekstra hegn op. Så kan man trygt opleve de store katte på tæt hold.

Begge stalde er bemandet med personale, som gerne svarer på spørgsmål om dyrene, hvis man kigger ind i vinterferien i uge 7.  

 

 

 

Del denne nyhed:
De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.