Dagens programI dag 10-20

Er GIVSKUD ZOO Nordens bedste dyrepark?

7. februar 2017

Er GIVSKUD ZOO Nordens bedste dyrepark?


Masser af børnefamilier besøger hvert år GIVSKUD ZOO - og i Sverige er parken så populær, at GIVSKUD ZOO er blandt favoritterne i en svensk konkurrence, som kårer Nordens Bedste Dyrepark 2017. Det er hjemmesiden Barnsemester.se - børneferie - som står bag konkurrencen Store Barnsemesterpriset 2017. Det er Sveriges største rejsesite, som primært henvender sig til familier med børn i alderen 0 til 17 år. Her findes blandt andet rejseartikler og beskrivelser af brugernes egne ferieoplevelser rundt om i verden.

Familier vælger vinderen
Ved Store Barnsemesterpriset 2017 udnævner hjemmesiden Barnsemester.se vindere i 15 feriekategorier deriblandt bedste sommerland, bedste skisportssted, bedste hotelkæde, bedste campingplads, bedste familierejsemål - og altså også Nordens Bedste Dyrepark 2017, hvor GIVSKUD ZOO er nomineret. 
Det er udelukkende brugerne af hjemmesiden, der ved afstemning afgør, hvem der skal vinde i kategorierne i Store Barnsemesterpriset 2017. 

Flere danske konkurrenter
15 dyreparker fra Sverige, Norge, Finland og Danmark er med i opløbet om at blive kåret som den bedste dyrepark. Tre af dem er danske; udover GIVSKUD ZOO er også København Zoo og Knuthenborg Safaripark blandt finalisterne. 
Sidste år var det dyreparken Kolmården fra Sverige, der løb med titlen som Nordens Bedste Dyrepark 2016. København Zoo kom på andenpladsen, og GIVSKUD ZOO blev nummer tre.
Brugerne af hjemmesiden kan stemme frem til den 14. marts 2017, og derefter kåres vinderen.
Du kan se, hvem der er med i opløbet og stemme her.


Del denne nyhed:
De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.