Dagens programI dag 10-20

Endnu et kuld løveunger

17. juni 2020

Både i maj og juni 2020 er der født løveunger i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA.
Både i maj og juni 2020 er der født løveunger i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA.

Et nyt kuld løveunger er kommet til verden i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA. De to kuld betyder, at der af hensyn til dyrene i begyndelsen af sommeren vil forekomme ændringer ved løveanlægget.


I midten af juni blev der født et kuld løveunger i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA, og dermed er parken altså oppe på to kuld løveunger i denne sæson.
Selvom det er en glædelig begivenhed med løveunger, betyder det også ændringer i parken i den kommende tid.

- Vi har en meget kompliceret situation lige pt. med to hunløver, der begge har unger. Derudover har vi et ret lavt antal voksne løver, da vi er ved at bygge en ny løveflok op fra bunden. Og ungerne er så små, at de ikke kan komme ud i det store område, mens gæster kører rundt. Derfor kan det være svært at få øje på løverne i området, fordi dele af flokken er i stalden. Og der kan også være enkelte dage, hvor løveområdet for kørende gæster vil være lukket, siger GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIAs biolog, Kim Skalborg Simonsen og tilføjer:

- Det er selvfølgelig beklageligt, men det er vigtigt, at vi tager hensyn til de nybagte mødre og løveungerne. Og om en måneds tid eller to – alt efter hvor gode ungerne er til at følge mor, vil ungerne begynde at komme med ud i det store anlæg.

Det er fortsat muligt at se løver ved parkens anlæg, som man kan besøge til fods på P3.

 

 

 

Del denne nyhed:
De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.