Dagens programI dag 10-20

DR P4 sender live fra GIVSKUD ZOO

13. juli 2017

DR P4 sender live fra GIVSKUD ZOO


Et særligt setup fylder netop nu en del af terrassen ved GIVSKUD ZOOs spisested Baobab. Over to dage sender P4s landsdækkende sommerprogram Take Off nemlig to timers liveradio fra parken. "Velkommen. Det her er Take Off på P4. Din vært er Jesper Bæhrenz."

- Så sender vi den til dato mest vildeste Take Off. Vi er i dag og i morgen på besøg hos GIVSKUD ZOO. Og jeg indrømmer det gerne, jeg har glædet mig til det som et lille barn. Jeg elsker altså dyr. Og det at komme på besøg her, specielt i Givskud, det har jeg virkelig glædet mig meget til.

Kl. 10.03 bliver programmet bliver skudt godt i gang af den kendte radiovært Jesper Bæhrenz. Det emmer af sommer og god stemning i P4's landsdækkende sommerprogram Take Off. Fem uger over sommeren sender P4 fra forskellige lokationer i Danmark, blandt andet har de været i LEGOLAND og Københavns Lufthavn - og nu er turen så kommet til GIVSKUD ZOO.

- Du må ikke sige det til ham. Jeg har været fan af Richard Østerballe siden 90'erne med Brutalis-dagene. Og dengang tænkte jeg, at jeg skal nok finde en måde at komme ud og producere noget med ham. Det tog så 20 år. Men nu er jeg her. Og det er skønt, fortæller Jesper Bæhrenz.

En guldgrube af historier
Udsendelsen Take Off er en blanding af musik, indslag og liveinterviews. Udover at værten selv elsker dyr og gerne ville sende fra GIVSKUD ZOO, er det rent produktionsmæssigt også et godt sted at producere radio, fordi det nærmest er en guldgrube af historier.  

- Det er et skønt sted at sende fra - der er både noget om historien og om alle dyrene. Hvis det stod til mig, kunne jeg sende herfra hele ugen, men vi må jo også besøge nogle andre steder, siger Jesper Bæhrenz.

Energi i livesending
Over sommeren sender Take Off hver dag kl. 10.03 til 12.00 - og torsdag den 13. og fredag den 14. juli foregår det altså i GIVSKUD ZOO. Og værten nyder at komme ud i sommerlandet og sende radio.

- Der er mere liv, når man sender ude fra verden. I et studie har du bare et vindue til verden. Her er vi lige midt i det hele - lige der hvor vores lyttere er. Det giver energi, siger Jesper Bæhrenz.

Nahbia på besøg
De to timers liveradio kræver et setup på fem personer - de fire er i parken og den femte er et hemmeligt sted i Danmark, og lytterne skal så gætte, hvor han er.
Fredag den 14. juli bliver programmet krydret med livemusik. Her kigger sangerinden Nabiha nemlig forbi.  
Holdet fra P4 har stillet udstyret op ved GIVSKUD ZOOs spisested Baobab - og gæster er meget velkomne til at kigge forbi og se produktionen.
Del denne nyhed:
De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.