Dagens programI dag 10-20

Dinosaurer solgt for 170.000

5. maj 2021

Dinosaurer solgt for 170.000

De tre dinosaurer, som GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA, havde sat på auktion trak, trak flere hundrede bud og indbragte tilsammen 170.000 kroner.  


Der var stor interesse for at erhverve sig en privat dinosaur, da GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA satte tre dinosaurmodeller på auktion. Flere hundrede bud kom ind, og nu er de tre dinosaurer solgt til højstbydende; samlet landede prisen på 170.000. Priserne for hver af de tre dinosaurer landede på:

Tyrannosaurus rex - 71.000 kroner
Allosaurus - 62.000 kroner
Parasaurolophus - 37.000 kroner

- Jeg er ovenud tilfreds. Det er simpelthen så flot en pris. Vi havde ingen forventninger, da vi startede auktionen, fordi den var så usædvanlig. Det er jo ikke tit, at man ser en Tyrannosaurus rex på auktion. Så at der var så mange interesserede, som bød prisen så højt op, det havde vi ikke forestillet os. Så vi er meget glade, siger direktør i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA, Richard Østerballe.   

Bød hinanden op
Egentlig skulle auktionen være sluttet onsdag aften kl. 19.30, men når der kommer et bud på en auktion, forlænges auktionen automatisk med to minutter. Og dette skete gentagne gange efter kl. 19.30, hvor interesserede blev ved med at byde hinanden op.
Især prisen for Allosaurusen tog et ordentligt spring fra godt 30.000 kroner først på dagen til salgsprisen på 62.000 kroner.
Og ikke overraskende var prisen for Tyrannosaurus rex’en højest, ligesom den havde været gennem hele auktionsforløbet.

Bliver i det syd- og sønderjyske
Hvem, der har købt de tre kæmpedinosaurer, er endnu ikke afsløret, men direktøren for GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA kan fortælle, at dyrene bliver i det syd- og sønderjyske område.

- Det er nok meget godt, at de ikke skal rejse på tværs af landet med den størrelse. Vi håber i hvert fald, at køberne bliver rigtig glad for dinosaurerne, siger Richard Østerballe.

 

 

 

Del denne nyhed:
De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.