Dagens programI dag 10-20

Desværre ingen åbning i vinterferien

26. januar 2021

Desværre ingen åbning i vinterferien

De danske myndigheders COVID-19 restriktioner for at undgå smittespredning betyder, at det desværre ikke bliver muligt at besøge GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA i vinterferien.
Desuden vil parkens Billetsalg være lukket i hele vinterferien, så vi modtager ikke opkald eller besvarer mails i denne uge. 


Det var ellers meningen, at parken traditionen tro ville byde indenfor i vinterferien i uge 7 samt weekenden i uge 6. Her skulle gæster kunne besøge parken til fods og opleve dyr i deres flotte vinterpels. 
Forsamlingsforbuddet og de pt. gældende restriktioner i Danmark betyder dog, at vinterferie-åbningen alligevel ikke kan gennemføres. 
I stedet vil gæster først kunne besøge parken, når den åbner for sæson 2021. Det sker lørdag den 27. marts - forudsat at restriktionerne og myndighedernes anvisninger tillader det til den tid. 

Kompensation for lukkedage til indehavere af årskort og kulturårskort
Har du årskort eller kulturårskort til GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA, ville disse normalt kunne benyttes i vinterferien. Det er desværre ikke muligt i år. Derfor arbejder vi nu på en kompensationsordning for de tabte åbningsdage.
Vi ved endnu ikke, hvordan myndighederne vil tilpasse COVID-19 restriktionerne i Danmark, eller om restriktionerne bliver forlænget og påvirker parkens sæsonåbning i marts. 
Vi kan således endnu ikke svare på spørgsmål herom, og vi beder dig derfor om at have tålmodighed i denne usikre periode.
Vi melder naturligvis mere ud, så snart vi ved, hvordan parken kan åbne til sæson 2021. 

Vi glæder os til igen at kunne byde dig velkommen  i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA.    Del denne nyhed:
De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.