Dagens programI dag 10-20

Derfor åbner vi ikke for kørende gæster

23. april 2020

Derfor åbner vi ikke for kørende gæster

Rigtig mange gæster har i forbindelse med den pålagte nedlukning af GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA spurgt:
”Hvorfor åbner I ikke bare parken for besøgende i bil?”


Siden GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA i marts meldte ud, at parken var pålagt at holde lukket, har mange gæster spurgt efter muligheden for at åbne parken kun for besøgende i bil.

Vi troede i første omgang på en åbning i begyndelsen af maj og da vi allerhelst ville give vores gæster den bedste oplevelse ved også at kunne opleve dyr til fods – som gorillaer, kæmpeoddere og dinosaurparken, valgte vi at gå efter en fuld åbning, så snart det var muligt.
Samtidig ville vi være kede af at udelukke alle de gæster, der ikke kunne medbringe egen bil i parken. Og på grund af forsamlingsforbuddet, ville vi ikke kunne tilbyde dem ture i vores safaribusser.
Det ville også give en ringere service, end den høje standard vi normalt har i parken, da vi ikke ville kunne tilbyde samme mulighed for at benytte toilet- og puslefaciliteter, som der plejer at være.

Nu hvor myndighederne kritiserer en åbning af parken den 1. maj, og parken må udskyde åbningen endnu en gang, spørger gæster igen for muligheden for at besøge parkens safarirute.
 
Men hvis vi gør det, vil vi få en form for omsætning. Og det kan påvirke vores mulighed for at modtage forskellige former for hjælp fra staten. 

Der er intet, vi hellere vil, end at slå portene til parken op. Men vi er i en ekstremt presset situation økonomisk. Derfor er vi nødt at inddrage alle vinkler for at føre GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA gennem krisen.

Tak for jeres forståelse. 

 

 

 

 

 

 

Del denne nyhed:
De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.