Dagens programI dag 10-20

Bongoer kan opleves i nyt anlæg

17. marts 2020

Bongoer kan opleves i nyt anlæg

Årets nyhed i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA i 2020 bliver et helt ny bongoanlæg, hvor gæster oplever de smukke antiloper fra en nyetableret sti, der forbinder parkens store parkeringsområder.


Gravemaskiner har igennem flere måneder arbejdet på det, der skal give gæster en endnu bedre oplevelse, når de besøger GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA.
Det seneste nybyggeri er en gangsti med gangbro langs et nyt skovfyldt anlæg til parkens bongoer. Dermed kan gæster altså opleve de smukke og sjældne antiloper på en helt ny måde.

- Bongoen er en skovantilope, og med det nye anlæg skaber vi mere realistiske omgivelser for dyrene – og samtidig en ny måde for vores gæster at opleve dem på. Indtil sidste sæson gik bongoerne i et anlæg, hvor man som gæst kørte forbi i biler eller busser. Fremover kan man fra forskellige udkigspunkter langs gangbroen se dyrene bevæge sig rundt mellem træer og buske, fortæller biolog i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA, Kim Skalborg Simonsen.

Ny sti forbinder parken
Den nye gangbro langs bongoernes nye anlæg er anlagt i forbindelse med en ny sti, der forbinder parkeringsområderne P1 og P2. Det har ikke tidligere været muligt at gå mellem de to områder uden at skulle via parkeringsområdet P3. Men med den nyetablerede gangbro og sti er det muligt at gå rundt i hele GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA ad en godt seks kilometer lang rute uden at skulle passere samme område to gange.

- Flere gæster har efterlyst muligheden for at gå rundt, og vi er glade for at kunne imødekomme deres ønske, samtidig med at vi nu får et rigtig fint bongoanlæg, siger biologen.

Bongoernes flytning fra deres gamle anlæg betyder, at det bliver muligt at lave en rokade og flytte andre dyr ind i det anlæg. Her er det planen fortsat at have afrikanske dyr nemlig elandantiloper og strudse.

 

 

 

Del denne nyhed:
De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.