Dagens programI dag 10-18

Besøg GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA i vinterferien

26. januar 2022

Besøg GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA i vinterferien

GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIAs gæster kan opleve dyr i flot vinterpels, når parken slår portene op til en hyggelig vinterferie fra lørdag den 12. til og med søndag den 20. februar 2022.


I vinterferien kan gæster besøge GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA og opleve masser af dyr tæt på. 

- Der plejer at være en særlig ro og hyggelig stemning, når vores gæster går rundt i parken i vinterferien. Og vi er glade for at kunne åbne og lade gæsterne opleve dyrene her i den kolde tid, fordi nogle af vores arter, for eksempel kameler og ulve, er allerflottest lige nu med deres tykke vinterpels, siger direktør Richard Østerballe. 

Åben næsehornsstald, sjove aktiviteter og ture bag kulisserne
Nogle af parkens populære dyr er næsehornene, og dem kan man møde i vinterferien. Helt ekstraordinært bliver næsehornsstalden nemlig åben for gæster. 
Derudover vil der være forskellige aktiviteter, hvor gæster kan lære lidt mere om, hvordan dyr holder varmen og tilpasser sig i de kolde vintermåneder. 
Gæster kan hoppe på en shuttlebus og tage med på en guidet tur rundt i det store løveanlæg.
Og endelig kan gæster booke plads på særlige ture bag kulisserne, hvor man kan se dyr og anlæg, der ellers ikke er åbne for alle i vinterferien. Her vil man kunne møde gorillafamilien, man kan komme med i bjørnestalden, og man får chancen for at besøge den store løvestald, hvor parkens små løveunger er. 

- I flere år har vi haft åben løvestald i vinterferien, men det har vi fravalgt i år for at give vores ene løvemor og små unger, som blev født i januar, lidt ro. Derfor kan man kun komme i løvestalden på særture bag kulisserne om morgenen og eftermiddagen. I stedet har vi lavet en anden løsning med åben stald, så alle gæster får chancen for at komme med ind til næsehornene, og det plejer også at være en utrolig stor oplevelse at se dem helt tæt på, fortæller Richard Østerballe. 

Ingen biler i parken 
Normalt medbringer de fleste gæster bilen, når de besøger GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA gennem sæsonen. Men vanen tro er vinterferien bil-fri. Det betyder, at alle gæster skal parkere foran indgangen, og så skal man bevæge sig rundt i parken til fods.  
Nogle dele af parken er også lukket for besøgende, og derfor er entréprisen sat ned i vinterferien. 

Find programmet for Vinterferie i zoo her.Del denne nyhed:
De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.