Dagens programI dag 10-20

Babycare Center til børnefamilierne

10. marts 2021

Det nye Babycare Center blev løftet på plads med kran.
Det nye Babycare Center blev løftet på plads med kran.

Børnefamilier får fra 2021 mulighed for at trække sig lidt tilbage og få et pusterum, når der skal ammes og pusles på turen rundt i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA.


Alle børnefamilier kender til det; bleen skal pludselig skiftes, eller den lille skal have mad.
Fremover bliver der gode rammer til det, når GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA åbner sit nye Babycare Center.

- Vi er utrolig glade for at give vores gæster et sted, hvor de kan trække sig lidt tilbage, amme babyer, varme sutteflasker og skifte ble i fred og ro. Det kan forhåbentlig give forældrene lidt ekstra ro og overskud på turen rundt i parken, siger formidlings- og marketingschef i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA, Morten Hechmann Andersen.

Også skiftelejer for større børn og voksne
Det særlige pusterum til børnefamilier har været et ønske i parken flere år, og nu er det altså blevet muligt at få etableret Babycare Centeret.
Da GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA ved årsskiftet meldte ud på hjemmeside, sociale medier og i nyhedsbreve, at Babycare Centeret var undervejs, kom der mange positive tilkendegivelser, og samtidig skrev mange gæster med en forespørgsel om skiftelejer til større børn og voksne.

- Vi var glade for, at gæster tog sig tid til at give deres besyv med i forhold til de behov, der har på deres rundtur i parken. Og vi vil selvfølgelig gerne give vores gæster den bedste oplevelse. Derfor undersøgte vi muligheden for at etablere større skiftelejer i forbindelse med de eksisterende planer. Og de kunne heldigvis integreres, så vi kan imødekomme flere gæsters ønske og behov, siger Morten Hechmann Andersen.  

Det nye Babycare Center placeres bag Pit Stop ved området P3.

I første  omgang vil det på grund af myndighedernes COVID-19-restriktioner kun være muligt at benytte rummet med skifteleje til større børn og voksne. Så snart myndighederne tillader det, vil hele Babycare Centeret blive åbnet.  

 

 

 

Del denne nyhed:
De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.