Dagens programI dag 10-17
Sov i GIVSKUD ZOO i den afrikanske boma-lejr sammen med dine gruppe

Sov i zoo

Sov nær dyrene i den afrikanske boma-lejr midt i GIVSKUD ZOO, og få to hele dage og to guidede særture pr. nat inkluderet i prisen.

Sov med jeres gruppe i GIVSKUD ZOO, og bo med udsigt til næsehorn og gnuer på savannen. Fornem dyrene omkring jer i løbet af natten og hør ulvene hyle om kap med kirkeklokkerne om morgenen. 

 

Tag en eller flere nætter i bomaen. Her går I til ro i store safaritelte med køjesenge. I kan selv lave mad over bål eller tilkøbe en afrikansk ret i Baobab, en middag i restaurant Jacobs Spisehus eller noget helt andet. Bomaen indeholder også en veludstyret provianthytte med køleskab. Under jeres ophold kommer I to gange bag kulisserne i GIVSKUD ZOO, og kan efter eget valg opleve bl.a. løver, elefanter og næsehorn helt tæt på sammen med en guide.

 

Antal ovenattende pr. nat: op til 34 personer. Der skal betales for min. 20 personer. 

Varighed: Et - flere døgn

Periode: Fra slutningen af april og indtil 30. september. Se de ledige datoer.

Pris pr. person pr. nat: I 2022 er prisen kr. 340,- pr. person (I 2023 er prisen 350,- pr. person, og i 2024 er prisen 360,- pr. person)

 

Pr. nat inkluderer prisen 1 overnatning, 2 dages entré til GIVSKUD ZOO samt 2 guidede særture af 1 times varighed pr. tur.

 

 

Værd at vide i forbindelse med planlægning:

De fysiske rammer

Program

Forplejning

Pakkeliste

I bomavejledningen finder I bl.a. afrikanske madopskrifter og forslag til aktiviteter, I kan lave udenfor parkens åbningstid.

 

Ved yderligere spørgsmål send da gerne mail.

 

Transport til GIVSKUD ZOO
Har I brug for transport, kan I leje en bus f.eks. fra Vejle til Givskud til priser fra kr. ca. 1.900,-  inklusiv moms.
Kontakt www.herning-turist.dk eller www.papugabus.dk.

De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.