Dagens programI dag lukket
Giv medarbejderne skattefri gavekort i 2021 til GIVSKUD ZOO, og vær med til at sætte gang i oplevelsesøkonomien

Skattefri gavekort

Alle virksomheder kan nu tilbyde deres medarbejdere skattefri gavekort til oplevelser på op til 1.200 kroner. Vil du give dine medarbejdere et ekstra skulderklap? Vil du øge deres arbejdsglæde og loyalitet? Så giv dem et gavekort til GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA. Skattefrit.

Efter et trængt år for oplevelsesbranchen er der ifølge Finansloven 2021 vedtaget en skattefritagelse for gavekort øremærket til oplevelser. Fritagelsen gælder både for ansatte i offentlige og private virksomheder.  


For arbejdsgivere; Giv gavekort

Virksomheden betaler hele gavekortet

Du køber gavekort  online og giver det som en skattefri gave til dine medarbejdere. Gavekortene kan bruges både på køb af entrébilletter, årskort, kulturårskort eller til mad og souvenirs i parken.
Gavekortene er gyldige i tre år fra udstedelsesdatoen.

 

Skal du bruge mange gavekort, kan du kontakte vores billetsalgsleder Mette Schurmann, som gerne hjælper med at udstede kort til din virksomhed.

 

Gavekort på bruttoløns-ordningen
Du kan også lade medarbejdere betale gavekortet selv over lønnen. I så fald vil medarbejderne have trukket de 1200 kr. af bruttolønnen, altså lønnen før skat. Dermed betaler medarbejdere altså kun cirka halvdelen af de 1.200 kroner. 

 

Gode tilbud til virksomheder, grupper og foreninger

Vil du modtage særligt gode tilbud på møder, kurser, konferencer, teambuilding, firmafester og gruppearrangementer, kan du tilmelde dig til vores nyhedsbrev og være blandt de første der hører om det. 


For medarbejdere: 

Du kan desværre ikke selv købe gavekort og få glæde af skattefritagelsen, det skal være din arbejdsgiver, der foretager købet. Så prik gerne chefen på skulderen og foreslå muligheden.


De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Findsmiley Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.