Dagens programI dag lukket
Zoologisk have finder du i GIVSKUD ZOO, hvor du kan besøge dyr til fods, safari og i dinosaurparken

Zoologisk have

GIVSKUD ZOO er en helt særlig zoologisk have for hele familien.
Vil du og din familie helt tæt på løver? Og vil du overnatte tæt på dyrene og vågne op til lyden af ulvehyl? GIVSKUD ZOO er ikke en helt almindelig zoologisk have i Jylland. Vi har samlet det bedste fra tre verdener ét sted, så du kan opleve både en zoo, en safaripark og en dinosaurpark for én billets pris.

Men der er mere endnu...

Mange dyrearter - i bil eller til fods

Som noget helt unikt kan du i zoologisk have i Givskud køre rundt på den afrikanske savanne og opleve Afrikas vilde dyreliv såsom løver, giraffer og antiloper, mens børnene sidder trygt på bagsædet. Vi har fjernet indhegningen fra mange af de dyr, du er vant til at se på afstand, så du kan komme så tæt på dem som muligt.
Er du mere til oplevelser til fods, kan vi også klare det. Vi har et 6 km. langt stisystem, hvor du - foruden Afrikas vilde dyreliv - også kan opleve alt fra elefanter, kameler og ulve eller tage en spadseretur rundt i vores store gorillaanlæg. Alt i alt har vi ca. 50 forskellige dyrearter og 600 individer.


Sidst men ikke mindst har vi også Danmarks største dinosaurpark. Og bare rolig: Dinosaurerne er naturligvis ikke levende. Til gengæld kan du møde både kødædere, som den frygtindgydende Tyrannosaurus rex, eller planteædere, som den trehornede Triceratops, i deres faktiske størrelse, som de vandrede rundt for knap 65 millioner år siden. Du kan også tage familien i hånden og grave efter knogler fra Stegosaurusen eller være heldig at finde ægte fossiler i kalkaflejringerne fra Faxe Stenbrud.

Hos os kan du med andre ord møde mange forskellige dyrearter - både i bil, til fods eller via vores safaribus.
Vi er også det eneste sted i Danmark, du kan møde gorillaen, brillebjørnen, se den yderst sjældne bongo-antilope og ikke mindst se og høre de store kæmpeoddere.

 

Køb billet eller køb årskort eller kulturårskort

 

Sov i zoo eller tæt ved dyrene

Du har også mulighed for at overnatte helt tæt på dyrene i vores afrikanske teltlejr eller i mere komfortable rammer på Danhostel Givskud Zoo. Det er vores opskrift på en unik zoologisk have for hele familien.
I GIVSKUD ZOO får du en unik oplevelse, som I vil huske resten af jeres liv.
Gør som ca. 400.000 andre gæster årligt, og bestil din billet eller årskort allerede i dag.

 

Find din overnatning her

 

De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Findsmiley Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.