INFORMATION OM COVID-19 - LÆS MERE

Dagens programI dag lukket
Vinterferie i zoo

Vinterferie i zoo

Få en særlig oplevelse i vinterferien i GIVSKUD ZOO. Oplev ulve, kameler og andre hårdføre dyr med tyk vinterpels - i vinterferien fra lørdag den 13. til og med søndag den 21. februar 2021.
I vinterferien kan parken kun besøges til fods. Biler skal parkeres ved hovedindgangen.

Se dyrene når de er allerflottest i deres tykke vinterpels, når vi inviterer indenfor i vinterferien - fra lørdag den 13. til søndag den 21. februar 2021. 
Glæd dig til en hyggelig gåtur rundt i parken, hvor du komme tæt på dyrene og nyde den særlige vinterstemning.  

Bemærk at det i vinterferien kun er muligt at bevæge sig rundt i parken til fods. Dele af parken er lukket for gæster, så safaritur i egen bil er ikke muligt. Bilen skal i stedet parkeres ved hovedindgangen. 


Programmet for vinterferien i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA opdateres snarest. 
På grund af situationen med COVID-19 og restriktioner fra myndighederne er det endnu uvist, hvad der er mulighed for. Derfor vil den normale entrépris også blive tilpasset og nedsat vinterferien.  


Vi glæder os til at se jer. 

  

 


Med forbehold for ændringer. Vi retter os løbende efter COVID-restriktioner i Danmark, så der kan forekomme ændringer alt efter anvisninger og retningslinjer fra myndighederne. 

 

 

De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Findsmiley Topattraktioner

Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.