Dagens programI dag lukket
Vinterferie i zoo

Vinterferie i zoo

Få en særlig oplevelse i vinterferien i GIVSKUD ZOO. Oplev ulve, kameler og andre hårdføre dyr med tyk vinterpels - i vinterferien fra lørdag den 12. til og med søndag den 20. februar 2022.
I vinterferien kan parken kun besøges til fods. Biler skal parkeres ved hovedindgangen.

Se dyrene når de er allerflottest i deres tykke vinterpels -  i vinterferien fra lørdag den 12. til søndag den 20. februar 2022. Alle dage er parken åben fra kl. 10.00 til 16.00.
Glæd dig til en hyggelig gåtur rundt i parken, hvor du komme tæt på dyrene og nyde den særlige vinterstemning.
Besøg de store næsehorn i deres stald. Tag med på en gratis bustur i parkens store løveområde. Og læg vejen forbi odderanlægget og Oddersalen, hvor du blandt andet kan mærke på forskellige dyreskind og lære mere om, hvordan dyr holder varmen ved hjælp af pels, spæk og størrelse.

Bemærk at det i vinterferien kun er muligt at bevæge sig rundt i parken til fods. Dele af parken er lukket for gæster, så safaritur i egen bil er ikke muligt. Bilen skal i stedet parkeres ved hovedindgangen. 

Husk coronapas

Alle gæster fra 15 år og opefter skal fremvise et coronapas ved ankomst. Uden pas kan man ikke få adgang til parken.
Læs om parkens COVID-19 retningslinjer.

 

Program over aktiviteter i vinterferien

Kl. 10.45 - 13.15 Rør og spørg (Odderanlægget, P3)
Kl. 10.45 - 15.45 Sådan holder dyrene varmen (Oddersalen, P3)
Kl. 10.45 - 15.45 Tegneværksted (Oddersalen, P3)

Kl. 10.45 - 15.45 Gratis shuttlebus-tur i løveområdet (P3) 
Kl. 11.00 - 14.30 Åben næsehornsstald (P2)
Kl. 11.00 Bisonfodring (P1)

Kl. 12.00 Kæmpeodderfodring (P3)
Kl. 13.15 Lemurfodring (P2)

Kl. 13.40 Brillebjørnefodring

 

Butikker og spisesteder i vinterferien

I Jacobs Spisehus er der åbent hver dag fra kl. 10.00 til 16.00. Her tilbyder vi en "vinterbuffet" - pris voksen DKK 120,- / børn DKK 75,-. Desuden kan du købe fastelavnsboller, kaffe og varm kakao med flødeskum og små skumfiduser

 

Safari Grill er åbent hver dag fra kl. 10.30 til 16.00. Her er det muligt at købe burgere, pommes frites, franske hotdogs, fastelavnsboller, kaffe og varm kakao med flødeskum og små skumfiduser.  Derudover kan du købe store skumfiduser og mariekiks til grill ved bålfad. Det foregår gennem egen betaling med MobilePay.

Safari Shop og Safari Isbar har åbent fra kl. 10.30 til 16.00. Her kan du købe fine souvenirs, is og churros, fastelavnsboller, kaffe og varm kakao med flødeskum og små skumfiduser.Vi glæder os til at byde jer velkommen i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA.
 


Program er med forbehold for ændringer. Vi retter os løbende efter COVID-restriktioner i Danmark, så der kan forekomme ændringer alt efter anvisninger og retningslinjer fra myndighederne. 

 

 

 

De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Findsmiley Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.