Dagens programI dag lukket
Tag en hyggedag med de små i GIVSKUD ZOO

Hyggedag med de små

Tag de små med på en helt særlig oplevelse. Lad dem
- møde spændende dyr på safaritur og i zoo
- klappe gederne og besøge udvalgte dyr inde i deres anlæg
- nyde gode timer på legepladserne
og møde motiverede zoomedarbejdere, der engagerer sig i dit barn.
Her er masser af gode faciliteter og alle muligheder for få gode oplevelser, råhygge og masser af godt samvær. Besøg os lige nu eller tirsdag, onsdag eller torsdag i september eller oktober, så er parken åben med særligt fokus på familier med børn 0-5 år. Børn 0-2 år har gratis entré.

Oplevelser med dyr

I GIVSKUD ZOO oplever du zoo, som du besøger til fods og safariturer, som du kan tage i egen bil eller i safaribus. Du er med, når dyrene folder sig ud på masser af plads i deres anlæg og gør det, der er naturligt for dem. Flere steder kommer du helt ind i selve anlægget. Du finder også to udstillinger. En dinosaurpark med 50 dinosaurer og en istidsudstilling med 15 istidsyr, hvor alle modeller er i naturligvig størrelse. Der er daglige fodringer med fortællinger om dyrene indrettet efter de deltagende børns alder.

 

Leg og hygge

Du finder to store legepladser med gode legemuligheder for de små. GIVSKUD ZOO er fyldt med masser af  natur. Her og flere andre steder finder du flere oaser, hvor de helt små kan få deres middagslur. Vores medarbejdere har dit barn, dig og dyrenes velbefindende i fokus. GIVSKUD ZOOs særlige kendtegn er børnevenlighed og et meget smilende personale, der engagerer sig i alle vores gæster, også de helt små.

 

Praktiske faciliteter

Der er flere overdækkede spisepladser til egen mad og flere åbne spisesteder. Du kan få varmet flasker i spisestederne, Billetsalg og Safari Shop. Der er flere puslepladser rundt om i parken og trækvogne kan lånes gratis i indgangen. Der er et par enkelte klapvogne, som kan lånes ved forudbestilling. Parkering er naturligvis gratis overalt.

 

Find rundt

Parken er bygget op, så du kører ind i din bil og parkerer på P1 og går rundt til dyr. Derpå fortsætter du på safaituren i bil og ender på P2, hvor du går rundt til dyr og legepladsen. Derpå videre i bilen på safaritur og på en køretur hos løverne. Du slutter på P3, hvor du også går til dyr, udstillinger og legeområder. Er du uden bil kan du gå rundt, dog ikke på savannerne, der kan besøges med safaribus. Safaribussen er en guidet bustur, der koster en lille merpris pr. person. Din barnevogn eller klapvogn kan komme med i bussen.

 

Det hele i et

Alle oplevelser er inkluderet i entrébilletten. Børn 0-2 år er altid gratis. Køber du billet online sparer på hver eneste billet. Børn 3-11 år kan købes til 100 kr. online og alle øvrige personer for 200 kr. online.
Prisen ved indgangen er højere pr. person.

 

Køb billet

De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Findsmiley Topattraktioner
Vores hjemmeside bruger cookies. Læs mere

Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.