Dagens programI dag lukket
Kom tæt på dyrene i GIVSKUD ZOO med specialbillet til særlige oplevelser.

Kom tættere på dyrene på et særarrangement

Oplev dyrene på en måde, som du ikke selv kan opleve på egen hånd i parken. Deltag på et særarrangement og kom endnu tættere på dyrene, vær med til at berige dyrenes hverdage eller få ekstra bred viden om dyrene.

Sæsonen igennem afholder GIVSKUD ZOO forskellige ture og arrangementer, både for årskortholdere og gæster. Mange af turene er en del af vores events, derfor vil temaerne skifte jævnligt.
Turene kan tage dig med "bag kulisserne", hvor du kan følge dyrenes hverdag. Det kunne f.eks. være staldbesøg eller besøg i anlæg, der normalt er lukket for publikum.
Måske skal du med på sidelinjen, når dyrepasserne træner dyrene eller være med til at forberede mad og aktiviteter? Det kan også være at dyrenes mad at skal hænges op i et træ, så de selv skal hente det ned. Eller kødstykker skal puttes ind i udhulede meloner, så løverne kan trille med dem og vippe maden ud. 

 

OBS: Da børn under tre år deltager gratis, kan vi ikke garantere, at de kan få deres eget sæde i bussen. De er dog altid velkomne til at sidde på skødet af en voksen.

 

 

 

De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Findsmiley Topattraktioner
Vores hjemmeside bruger cookies. Læs mere

Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.