INFORMATION OM CORONAVIRUS - LÆS MERE HER

Dagens programI dag lukket

Information om COVID-19

GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA holder løbende øje med udviklingen af COVID-19, og parken følger alle anbefalinger og retningslinjer fra myndighederne for at minimere smitten med coronavirus.
På grund af de seneste restriktioner fra regeringens side har vi valgt at udskyde sæsonåbningen – foreløbig til fredag den 1. maj 2020.

GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA har udskudt årets sæsonåbning. Indtil videre til fredag den 1. maj 2020.
Der kan dog stadig forekomme ændringer eller restriktioner som følge af de danske myndigheders retningslinjer for og anbefalinger om smittebeskyttelse.

Efter myndighedernes udmelding om at fastholde nedlukningen af Danmark herunder skoler er al undervisning samt andre aktiviteter i parken også aflyst – foreløbig frem til den 1. maj 2020.
Eventuelle spørgsmål vedrørende bookinger kan rettes til booking@givskudzoo.dk

 

Hjælp dyrene via Mobilepay
Situationen med nedlukning presser parken økonomisk. Du kan hjælpe os og dyrene gennem den svære tid ved at  donere et valgfrit beløb via Mobilepay. Det gør du på nummer 94618.
Husk at skrive "COVID-19 gave" i emnefeltet.
Hvis du donerer 200,- eller mere, kan din donation fratrækkes i skat. I så fald skal du opgive dit CPR-nr. i beskeden i Mobilepay-donationen eller kontakte os efterfølgende.
Tusind tak for din hjælp.

Doner via mobilepay

 

Hjælp dyrene via bankoverførsel
Hvis du ikke benytter Mobilepay og stadig gerne vil hjælpe dyrene i parken, kan du gøre det via en bankoverførsel til:
Reg.nr. 7030
Kontonummer: 2004034
Hvis du donerer 200,- eller mere, kan din donation fratrækkes i skat. I så fald skal du opgive dit CPR-nr. i beskedfeltet ved overførslen eller kontakte os efterfølgende.
Tusind tak for din hjælp.


Hjælp dyrene ved køb af gavekort
Du kan også hjælpe parken og dyrene ved at købe et gavekort på vores hjemmeside. Det er gyldigt i tre år og kan benyttes til årskort, billetter samt souveniers og mad i parken, når vi igen åbner. Du kan selv vælge beløbet på gavekortet, som sendes direkte til din mail. Køb gavekort her. 
Du kan også købe onlinebilletter, som kan bruges på en valgfri åbningsdag i hele 2020. På forhånd tak for din hjælp.  

Køb gavekort

 

 

 


Indehavere af årskort og kulturårskort bliver kompenseret
Den udskudte sæsonåbning betyder, at vores årskortholdere og kulturårskortholdere desværre ikke kan gøre brug af deres årskort i april måned som ventet. Vi arbejder på en form for kompensation og melder mere ud, når det er på plads. Vi beklager meget og takker for jeres forståelse. 

 


Vi følger situationen og reagerer på de til enhver tid gældende retningslinjer og anbefalinger – og vi opdaterer vores arbejde løbende, som situationen udvikler sig.
Vi henviser i øvrigt til de officielle retningslinjer: http://coronasmitte.dk/ og www.sst.dk/corona


På gensyn i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA.


Opdateret onsdag den 25. marts 2020.

De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Findsmiley Topattraktioner

Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.