Dagens programI dag 10-20
Tag en hyggedag med de små i GIVSKUD ZOO

Hyggedag med de små

Tag de små med på en helt særlig oplevelse. Lad dem
- møde spændende dyr på safaritur og i zoo
- klappe gederne og besøge udvalgte dyr inde i deres anlæg
- nyde gode timer på legepladserne
og møde engageret zoomedarbejdere.
Her er alle muligheder for få gode oplevelser og masser af godt samvær. NYT; Allerede 21. maj åbner det helt nye Babycare Center. Besøg os lige nu eller på en hverdag i august, september eller oktober, så er der ekstra god plads til jer. Børn 0-2 år har GRATIS entré.

Det hele i et i GIVSKUD ZOO

Alle oplevelser er inkluderet i entrébilletten. Billetter til børn 3-11 år koster KUN DKK 130,-, mens prisen er DKK 230,- for voksne og børn fra 12 år. Børn 0-2 år er altid GRATIS. 

 KØB BILLET

 

Oplevelser med dyr

I GIVSKUD ZOO oplever du zoo, som du besøger til fods og safariture, som du kan tage i egen bil eller i safaribus. Du er med, når dyrene folder sig ud på masser af plads i deres anlæg og gør det, der er naturligt for dem. Flere steder kommer du helt ind i selve anlægget. I dinosaurparken med 50 modeller, vil I møde fortidens giganter i naturlig størrelse. Du finder også fire særudstillinger.

 

Leg og hygge

Du finder to store legepladser med gode legemuligheder for de små. GIVSKUD ZOO er fyldt med masser af natur. Her og flere andre steder finder du flere oaser, hvor de helt små kan få deres middagslur. Vores medarbejdere har dit barn, dig og dyrenes velbefindende i fokus. GIVSKUD ZOOs særlige kendetegn er børnevenlighed og et meget smilende personale, der engagerer sig i alle vores gæster, også de helt små.

 

NYT Babycare Center

Lige præcis til jer med de helt små børn har vi opført Babycare Center. Her kan du amme eller din give dit barn mad, hygge og finde ro samt pusle dit barn. Det ligger lige op af legepladsen på P3, så har du større børn med, kan de være tæt på dig.

 

Øvrige praktiske faciliteter

Der er flere overdækkede og udendørs spisepladser til egen mad. Du kan få varmet flasker i spisestederne, Billetsalg og Safari Shop. Der er flere puslepladser rundt om i parken og trækvogne kan lånes gratis i indgangen. Der er et par enkelte klapvogne, som kan lånes ved forudbestilling. Parkering er naturligvis gratis overalt.

 

Find rundt

Parken er bygget op, så du kører ind i din bil og parkerer på P1 og går rundt til dyr. Derpå fortsætter du på safaituren i bil og ender på P2, hvor du går rundt til dyr og legepladsen. Derpå videre i bilen på safaritur og på en køretur hos løverne. Du slutter på P3, hvor du også går til dyr, udstillinger og legeområder. Er du uden bil kan du gå rundt, dog ikke på savannerne, der kan besøges med safaribus. Safaribussen er en guidet bustur, der koster en lille merpris pr. person. Din barnevogn eller klapvogn kan komme med i bussen.

 

De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.