INFORMATION OM COVID-19 - LÆS MERE HER

Dagens programI dag 10-20
Halv pris på endagsbilletter i GIVSKUD ZOO 27/6-8/9 2020 som følge af folketingets sommerpakke

Halv pris på endagsbilletter

Sommerpakken, som et flertal i Folketinget har vedtaget, betyder, at endagsbilletter til GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA kan købes til halv pris fra den 27. juni til og med søndag den 9. august 2020.

Prisen for en endagsbillet for voksne fra 27. juni frem til og med den 9. august 2020 vil derfor være DKK 110,- ved køb i parken og DKK 105,- ved billetkøb online via givskudzoo.dk. 

Endagsprisen for børn (3-11 år) vil i parken være DKK 60,- og køber man billet online inden besøget, koster det DKK 55,-.
Som altid kommer børn under tre år gratis ind i parken. 

Køb endagsbilletter med 50% rabat

Go'morgen Zoo er prisen ligeledes reduceret. Fra lørdag den 27. juni til og med søndag den 9. august 2020 er prisen for rundturen bag kulisserne DKK180,- for voksne og DKK 85,- for børn (3-11 år).  Børn under tre år kommer på turen uden beregning.
Har du allerede booket Go'morgen Zoo til normal pris, får du automatisk refunderet 50 procent af prisen for en dagsbillet, svarende til 110,- for voksne og 60,- for børn. Har du spørgsmål, skal du kontakte os på formidling@givskudzoo.dk.

Køb Go´morgen Zoo 

Ifølge sommerpakken kan den nedsatte pris på entrébilletter ikke kombineres med andre rabatter. Det vil sige, at man for eksempel ikke kan bruge et årskort eller sæsonkort fra en anden attraktion til at få yderligere rabat på prisen i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA.
Billetter, der er købt med rabat forlods, kan ikke refunderes. 
Folketingets sommerpakke giver kun rabat på dagsbilletter, og der er således ikke rabat ved arrangementet Sov på savannen, som strækker sig over to dage.
Der er heller ikke rabat på køb af årskort
Som altid er det muligt at opgradere sin dagsbillet til årskort ved henvendelse i parkens Billetsalg. Det kan også gøres online via www.givskudzoo.dk senest dagen efter sit besøg i parken ved at benytte rabatkoden på bonen. 

På gensyn i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA

De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Findsmiley Topattraktioner

Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.