Dagens programI dag lukket

Spis naturen

14. og 15. september 2019
Overalt i naturen er der spiselige ting. I september kan du få gode fif til, hvilke lækre sager fra naturen du kan bruge i madlavningen.


Spis naturen

Smag på naturen i Danmark

Dengang istidsjægerne først kom til Danmark, var de hovedsaligt jægere og samlere. De brugte den danske natur til at skaffe både kød, frugt og grønt.
Som tiden er gået har mange moderne danskere glemt, at vi i Danmark har en fantastisk natur, hvor man kan finde masser af mad, hvis man ved, hvor man skal lede. Og det kan du høre mere om i weekenden lørdag den 14. og søndag den 15. september. Her sætter GIVSKUD ZOO fokus på Danmarks "buffet" med eventen ”Spis naturen”.
Der vil være smagsprøver og gode fif at hente. 

 

 

Det er vigtigt at handle lokalt

De fleste danskere tyer til supermarkedet, når der skal ”jages og samles” i dag. De varer, vi finder i supermarkederne, kommer fra hele verden, og nogle gange sejles eller flyves de langt for at nå Danmark. Det udleder masser af CO2, der presser den globale opvarmning. For at skåne miljøet kan det være en god ide at handle lokalt. For hvorfor vælge æbler sejlet fra New Zealand, hvis der ligger danske æbler lige ved siden af?

Under eventen vil der være nogle boder med lokale produkter for at sætte fokus på det at handle lokalt og støtte sit lokale miljø.

  

Program for event kommer snarest.

Kontaktinformation:

Formidler Katrine Elkjær, kel@givskudzoo.dk

 

De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Findsmiley Topattraktioner
Vores hjemmeside bruger cookies. Læs mere

Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.