Dagens programI dag lukket

Safari Cup

23. september 2018
Op mod 1.000 børn og deres familier samles i Givskud til stort fodboldstævne, hvor socialt samvær og hygge er i centrum. Efter foldboldkampene går turen til GIVSKUD ZOO.


Safari Cup

Søndag den 23. september bliver GIVSKUD ZOO fyldt med masser af unge fodboldentusiaster og deres familier. Det sker i forbindelse med, at DBU Jylland Region 3 holder stævnet Safari Fodbold Cup for 20. gang. 

Op mod 1.000 piger og drenge mellem fem og 12 år deltager i stævnet og spiller kampe på Givskud Station ved GIVSKUD ZOO, Thyregod Stadion, Give Stadion og Gadbjerg Stadion.

De mange børn skal samlet spille op mod 200 kampe om formiddagen. Ved stævnet spilles ikke om placeringer, men i stedet er fokus på at møde nye hold og skabe en god stemning omkring kampene.   
Stævnet, hvor socialt samvær er i centrum, følges meget passende op af en tur i GIVSKUD ZOO, hvor spillere og familier kan hygge sig sammen. 
Udover at se på dyr og boltre sig på legepladserne skal de unge fodboldspillere også på scenen i GIVSKUD ZOO og have overrakt medaljer. 

De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Findsmiley Topattraktioner
Vores hjemmeside bruger cookies. Læs mere

Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.