Dagens programI dag 10-20

PlastikPlaneten

24. og 25. august 2019
Oplev et sjovt show om plastik, se kunstnere lave skulpturer af affaldsplast, deltag i underholdende workshops og vind fine præmier, når vi i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA sætter fokus på plastikkrisen. 

 


PlastikPlaneten

Undersøgelser har vist, at der hvert år udledes otte millioner tons affald i verdenshavene, og det forventes at blive fordoblet over de næste ti år, hvis ikke vi mennesker gør noget aktivt for at mindske udledningen af plastik. 
Faktisk kan vi ende med, at der vil være mere plastik end fisk i havene, hvis vi fortsætter forureningen i samme tempo som nu. Det er selvsagt ødelæggende for naturen, for dyrelivet og for mennesker selv. 

Aktiviteter og konkurrencer
I GIVSKUD ZOO -  ZOOTOPIA sætter vi fokus på det alvorlige emne på en underholdende måde.  Vi giver inspiration til, hvordan du selv kan gøre en forskel i hverdagen og derved hjælpe naturen lidt. Så alle i familien kan lære noget, samtidig med, at de har det hyggeligt og sjovt.

Der vil være en spændende udstilling og forskellige aktiviteter. Blandt andet kan man deltage i workshops og konkurrencer, opleve et forrygende show om plastik, og vi får også besøg af kunstnere, som laver skulpturer af affaldsplast.  

 


Program 

10.30–15.00: Workshop for børn og voksne om plastik

10.30–15.00: Konkurrence, hvor du kan vinde miljørigtige Suztain produkter til hjemmet

10.30–15.00: Lokale kunstnere laver dyr af plastik

11.00: Plastik-show for hele familien

12.30: Trækning af dagens første konkurrencevinder

13.00: Plastik-show for hele familien

14.30: Trækning af dagens anden konkurrencevinder


Alle aktiviteterne foregår ved udstillingen PlastikPlaneten på P1. 

 

 

KØB BILLET OG SPAR


Kontaktinformation:

Formidler Katrine Elkjær, kel@givskudzoo.dkDe seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.