Dagens programI dag 10-17

PlastikPlaneten

24. og 25. august 2019
Ved eventen PlastikPlaneten sætter vi fokus på konsekvenserne af menneskers massive plastikforbrug og plastikudledning i verdenshavene - og vi ser på løsningsmuligheder, der kan give naturen en hjælpende hånd.

 


PlastikPlaneten

Undersøgelser har vist, at der hvert år udledes otte millioner tons affald i verdenshavene, og det forventes at blive fordoblet over de næste ti år, hvis ikke vi mennesker gør noget aktivt for at mindske udledningen af plastik. 
Faktisk kan vi ende med, at der vil være mere plastik end fisk i havene, hvis vi fortsætter forureningen i samme tempo som nu. Det er selvsagt ødelæggende for naturen, for dyrelivet og for mennesker selv. 

 

Generelt er forbruget af plastik enormt, og det findes i en lang række produkter. Mennesker har et massivt og ofte unødvendigt overforbrug af plastik, og når det brugte plastik skal kasseres, bliver det ikke altid bortskaffet på en miljøvenlig måde. Problemet er faktisk så stort, at det betegnes som plastikkrisen. 

Heldigvis er mange virksomheder og også politikere ved at få øjnene op for, at der skal gøre noget for at vende udviklingen. Men der er lang vej endnu. 

 

Ved eventen PlastikPlaneten lørdag den 24. og søndag den 25. august kan du i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA lære meget mere om konsekvenserne af plastikkrisen. Du kan også få inspiration til, hvordan du selv kan gøre en lille forskel i hverdagen og derved hjælpe naturen lidt.

Aktiviteter og konkurrencer
Under eventen vil der være forskellige spændende aktiviteter og sjove konkurrencer for hele familien. 


Program 
- kommer snarest 


Alle aktiviteterne foregår ved udstillingen PlastikPlaneten ved P1. 

 

 

KØB BILLET OG SPAR


Kontaktinformation:

Formidler Katrine Elkjær, kel@givskudzoo.dkDe seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Findsmiley Topattraktioner
Vores hjemmeside bruger cookies. Læs mere

Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.