Dagens programI dag 10-20

Jubilæumsfest

11. august 2019
Søndag den 11. august er der jubilæumsfest i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA. Parken fylder 50 og markerer det runde hjørne med masser af aktiviteter for hele familien.


Jubilæumsfest

Indvielse af bjørneanlæg

GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA runde hjørne markeres med officiel indvielse af parken nye store brilleanlæg. Det er Europas største brillebjørneanlæg med et areal på godt fire hektar. Målet er, at det på sigt skal huse Europas største flok af brillebjørne. 
Åbningstalerne står  borgmester i Vejle Kommune, Jens Ejner Christensen, og direktør i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA, Richard Østerballe, for.

Show med Sebastian Klein

Der er masser af underholdning for hele familien, når Sebastian Klein går på scenen med et forrygende, interessant og sjovt show med musik.

Masser af kage
Ingen fødselsdag uden kage. Så længe lager haves deles der kager ud efter den officielle indvielse af brillebjørneanlægget.


KØB BILLET OG SPAR

  

 Køb årskort og få et helt års oplevelser samt masser af rabatter og fordele

 

Program:

Kl. 9.30: Parken åbner
Kl. 11.00: Indvielse af brillebjørneanlæg ved P1. Taler ved borgmester i Vejle Kommune, Jens Ejner Christensen, og direktør i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA, Richard Østerballe.
Kl. 11.30-12.30: Gratis fødselsdagskage til parkens gæster ved P1 (så længe lager haves)
Kl. 14.00-14.45: Show med Sebastian Klein ved P3.

 

Kontaktinformation:

Formidlings- og marketingchef Morten Hechmann Andersen, mha@givskudzoo.dk

De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.