Læs mere om de gældende COVID-19 restriktioner i parken her.

Dagens programI dag 10-20

COVID-19 restriktioner ved besøg

På grund af de danske myndigheders restriktioner ift. COVID-19 vil besøg i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA være anderledes end sædvanligt, og der er krav om, at gæster fremviser et coronapas.

Sådan forholder du dig:

Der er færre gæster på hverdage og over middag i weekender, så planlæg gerne dit besøg her, hvis du kan.
Der er ikke adgangsbegræsning til parken, så det er ikke nødvendigt at bestille plads.
Alle gæster opfordres så vidt muligt til at betale med kreditkort eller MobilePay.

 

Før besøget - husk coronapas

Kulturministeriet har pålagt os at følge nedenstående retningslinjer om COVID-19.
Vi beder om forståelse for, at det er et krav fra myndighedernes side, som vi skal følge for at kunne byde jer velkommen i parken.  
· Alle gæster fra 16 år og opefter skal fremvise et coronapas ved ankomst til parken. Uden pas kan man ikke få adgang til parken. Et corona-pas kan udgøres af:

· Coronapas-appen

· MinSundhed-appen eller login via website

· Dokumentation for påbegyndt vaccine mod COVID-19. Der skal dog være gået mindst 14 dage fra første stik til besøget i parken. 
· En negativ COVID-19 test, hvor navn, testtidspunkt og testresultat fremgår. 
Både PCR-test og kviktest fra offentlige testcentre og private udbydere som for eksempel Falck kan anvendes. PCR-test er pr. 1. juli gældende i 96 timer. Kviktest er gyldig i 72 timer. Testen kan fremvises på papir eller digitalt.
· Dokumentation for smitte. Dette gælder personer, der tidligere har været smittet med COVID-19, som kan fremvise dokumentation for en COVID-19-test med et positivt testresultat, som er foretaget mindst 14 dage før og højst 365 dage inden tidspunktet for besøget i parken.
Såfremt du benytter Coronapas appen eller MinSundhed-appen skal du ikke vise ID. Hvis du medbringer dokumentation på anden vis, skal du kunne fremvise sygesikringskort, pas, kørekort eller andet offentligt udstedt ID-kort. 

Der er følgende undtagelser fra kravet om coronapas: 
· Personer under 16 år.
· Personer, der af medicinske årsager, fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse ikke bør få foretaget en test og derfor er fritaget.
Bemærk at gæster pr. 1. juli 2021 skal kunne dokumentere, at de af sundhedsfaglige årsager er fritaget fra kravet om test eller coronapas. Dokumentationen udstedes af de kommunale borgerservicecentre.

Hvis du ikke har dansk cpr-nummer eller NemID, kan du se dine testresultater på covidresults.dk. Se vejledning.


Under besøget

Ved ankomst til parken skal gæster fremvise coronapas. Dette sker, inden man ankommer til Billetsalget. Uden fremvisning af coronapas kan man desværre ikke få adgang til parken, medmindre man er undtaget fra kravet - se regler i afsnit ovenfor. 
Følg alle regler og anvisninger fra parkens personale, overhold ensretninger og respekter afstandskravene. 
Overhold sundhedsmyndighedernes retningslinjer for smittebeskyttelse; undgå fysisk kontakt, vask hænder og brug håndsprit, host og nys i dit ærme.
Vis hensyn og hold afstand til andre gæster - Sundhedsstyrelsen anbefaler mindst en meter og to meter, når det er muligt. Læs mere 
Brug håndsprit og håndvask de steder, hvor der henvises til det. Medbring også gerne din egen håndsprit. 
Forsamlingsforbuddet gælder - Det indendørs forsamlingsforbud er max. 250 personer samlet. Det udendørs forsamlingsforbud er afskaffet. 

Vi opfordrer til, at kun en person pr. familie står i kø ved køb af billetter, mad, drikke, is og souvenirs.
Grillområdet på P2 kan benyttes, dog skal alle hygiejnekrav overholdes, og max. to gæster må benytte grillhytten ad gangen. 
Krav om mundbind er fjernet, dog skal mundbind benyttes, når man står op i parkens safaribusser. Når man sidder ned, må mundbindet gerne fjernes. 
Forældre skal tage ansvar for deres børn og sikre, at de overholder retningslinjerne.
Parkens legepladser er åbne, men forældre skal holde opsyn med deres børn, så de overholder retningslinjer for god hygiejne og smittebeskyttelse.
Spørg personalet, hvis du er i tvivl.


Efter besøget

Hvis du ikke har årskort, men du ønsker at opgradere din dagsbillet til et årskort, skal du ikke vende tilbage til Billetsalg. I stedet skal du sende en mail med et billede af din billet og kvittering til aarskort@givskudzoo.dk. Så hjælper vores personale med opgraderingen.Vi har gjort dette for at gøre dit besøg mere sikkert

Der er opstillet håndvaske og spritdispensere i hele parken.
Vi har indført kønumre i Billetsalg, butik og restauranter.
Vi har ekstra personale i parken, der står klar med råd og vejledning.
Der er skilte med COVID-19 information rundt om i hele parken.
Der er ekstra rengøring i parken.
Vi opfordrer gæster til ikke at bruge kontanter.
Plexiglasskærme er installeret i Billetsalg, butik og restauranter.
Vi har fordelt borde og bænke rundt om i parken, så der er større afstand mellem gæsterne.
For at forhindre gæster i at stå tæt sammen er der adgangsbegrænsning ved indendørs servicefaciliteter som Billetsalg, butik og restauranter, så der ikke er for mange mennesker inde ad gangen.

Vi holder konstant øje udviklingen af ​​COVID-19, og parken følger alle anbefalinger og retningslinjer fra myndighederne for at minimere smitterisikoen.På trods af ændringerne ønsker vi dig en vildt god dag i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA.


Bemærk: Der kan forekomme ændringer, da vi løbende tilpasser os ud fra myndighedernes anbefalinger. Opdateret tirsdag den 6. juli 2021

De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Findsmiley Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.