Dagens programI dag lukket
GIVSKUD ZOO arrangerer særlige ture kun for ejere af årskort og kulturårskort.

Ture for ejere af årskort og kulturårskort

Med GIVSKUD ZOO årskort og kulturårskort kan du komme helt tæt på dyrene på eksklusive ture. Der arrangeres ture året rundt. I foråret, efteråret, under sommeren og op til jul.

Oplev GIVSKUD ZOOs forskellige og eksklusive ture - kun for ejere af årskort og kulturårskort. Der kommer løbende nye oplevelser til, så kig gerne forbi engang imellem og find jeres favorit.
Turene for 2020 opdateres snarest. 

 

 

Go´morgen Zoo®

Kunne du tænke dig at klø et næsehorn bag øret? Så kom med og prøv vores Go'morgen Zoo, kun for indehavere af årskort og kulturårskort. Under turen besøger vi udvalgte stalde, hvor vi siger go'morgen til dyrene. Hør om løvens barske liv på savannen og find ud af hvorfor det bredsnudede næsehorn har så stor en mund.

Vi besøger: Giraffer, næsehorn og løver

 

Dato: Opdateres snarest
Målgruppe: Hele familien

Tidspunkt: Kl. 08.15 til 10.00

 

Familietur bag kulisserne

Oplev GIVSKUD ZOO -ZOOTOPIA, når der er lukket for andre gæster. Kom tæt på de store bisonokser og kameler, mens du giver dem gulerødder. Mød gorillaflokken og oplev de store blide næsehorn, som du kan klappe og måske give æbler. Er vi heldige, kan vi opleve løverne brøle, mens vi besøger dem i stalden. Turen er målrettet børn, men voksne kan også få en særlig oplevelse og en masse interessant viden om dyrene.

Vi besøger: Næsehorn, gorillaer, løver, kameler og bisonokser.

 

Dato: Opdateres snarest
Målgruppe: Hele familien

Tidspunkt: Opdateres snarest
 

Giv dyrene morgenmad

Det er altid sjovt at give en kamel en gulerod og nusse de søde geder. Og du kan være med til at hjælpe dyrepasserne med at give dyrene morgenmad. Vi skal høre spændende historier og fodre alle de dyr, vi besøger, bortset fra elefanterne. Her lægger vi grene ud i deres anlæg, inden de store dyr lukkes ud.  Denne tur er målrettet de mindste børn i familien. Turen er på gåben, så husk klapvogn eller lignende samt praktisk udetøj tilpasset efter vejret.
Vi besøger: Bison, kamel, marsvin, sydamerikansk guanako, fisk, przewalski hest, geder og elefanter.

 

Dato: Opdateres snarest
Målgruppe: 2 til 7 år - men alle er velkomne

Tidspunkt: Opdateres snarest 

 

  

 

Bemærk
Turene skal bookes på forhånd via linket herunder. 
Turene er KUN for ejere af årskort og kulturårskort med gyldigt GIVSKUD ZOO-årskort eller kulturårskort. Kortet skal medbringes på dagen sammen med kvittering på turen. Kvittering kan printes eller fremvises på smartphone eller tablet. 

 


SE DATOER OG KØB BILLET HER

 

Alle ture og besøg hos dyrene foregår på dyrenes præmisser. Der tages forbehold for ændringer i programmet, for eksempel hvis der af hensyn til dyrene ikke er adgang til de planlagte stalde den pågældende dag.

OBS: Da børn under tre år deltager gratis på udvalgte ture, kan vi ikke garantere, at de kan få deres eget sæde i bussen. De er dog altid velkomne til at sidde på skødet af en voksen.

 

De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Findsmiley Topattraktioner
Vores hjemmeside bruger cookies. Læs mere

Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.