Dagens programI dag lukket
GIVSKUD ZOO arrangerer særlige ture kun for ejere af årskort og kulturårskort.

Ture for ejere af årskort og kulturårskort

Med GIVSKUD ZOO årskort og kulturårskort kan du komme helt tæt på dyrene på eksklusive ture. Der arrangeres ture året rundt - forår, sommer, efterår, vinter - og op til jul.

Oplev GIVSKUD ZOOs forskellige og eksklusive ture - kun for ejere af årskort og kulturårskort. Der kommer løbende nye oplevelser til, så kig gerne forbi engang imellem og find jeres favorit.

Vinterbesøg bag kulisserne i uge 7

Selvom området P2 er lukket i vinterferien, kan du stadig komme ud og opleve nogle af de spændende savannedyr. Mød for eksempel vores lille girafunge, hils på gorillafamilien og klø et næsehorn bag ørerne. Som indehaver af årskort eller kulturårskort kan du komme med på turene til særpris.

Vi besøger: Næsehorn, gorillaer,giraffer og lemurer

 

Dato: Onsdag den 12., fredag den 14. og søndag den 16. februar 2020
Målgruppe: Hele familien

Tidspunkt: Kl. 8.15 til 10.00 (den 12. februar) og kl. 13.45 til 15.30 (den 14. og 16. februar) 

 

 

Go´morgen Zoo®

Kunne du tænke dig at klø et næsehorn bag øret? Så kom med og prøv vores Go'morgen Zoo, kun for indehavere af årskort og kulturårskort. Under turen besøger vi udvalgte stalde, hvor vi siger go'morgen til dyrene. Hør om løvens barske liv på savannen og find ud af hvorfor det bredsnudede næsehorn har så stor en mund.

Vi besøger: Giraffer, næsehorn og løver

 

Dato: Opdateres snarest
Målgruppe: Hele familien

Tidspunkt: Kl. 08.15 til 10.00

 

 

 

Bemærk
Turene skal bookes på forhånd via linket herunder. 
Turene er KUN for ejere af årskort og kulturårskort med gyldigt GIVSKUD ZOO-årskort eller kulturårskort. Kortet skal medbringes på dagen sammen med kvittering på turen. Kvittering kan printes eller fremvises på smartphone eller tablet. 

 


SE DATOER OG KØB BILLET HER

 

Alle ture og besøg hos dyrene foregår på dyrenes præmisser. Der tages forbehold for ændringer i programmet, for eksempel hvis der af hensyn til dyrene ikke er adgang til de planlagte stalde den pågældende dag.

Spørgsmål om årskortturene kan sendes til info@givskudzoo.dk.
Ved akutte spørgsmål på dagen, hvor årskortturen afvikles, kan man kontakte GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIAs formidlingsafdeling på tlf.: +45 
24 46 23 90, senest en halv time før turen begynder.

OBS: Da børn under tre år deltager gratis på udvalgte ture, kan vi ikke garantere, at de kan få deres eget sæde i bussen. De er dog altid velkomne til at sidde på skødet af en voksen.

 

De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Findsmiley Topattraktioner
Vores hjemmeside bruger cookies. Læs mere

Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.