INFORMATION OM COVID-19 - LÆS MERE

Dagens programI dag 10-17
GIVSKUD ZOO arrangerer særlige ture kun for ejere af årskort og kulturårskort.

Ture for ejere af årskort og kulturårskort

Med GIVSKUD ZOO årskort og kulturårskort kan du komme helt tæt på dyrene på eksklusive ture. Der arrangeres ture året rundt - forår, sommer, efterår, vinter - og op til jul.

Oplev GIVSKUD ZOOs forskellige og eksklusive ture - kun for ejere af årskort og kulturårskort. Der kommer løbende nye oplevelser til, så kig gerne forbi engang imellem og find jeres favorit.  

BEMÆRK: I henhold til lovkrav skal der benyttes mundbind under busturen rundt til stalde og anlæg. Vi henviser til Sundhedsstyrelsens retningslinjer.


BOOK PLADS

 

Giv dyrene morgenmad

Få en god start på dagen og hjælp med at fodre dyrene, inden de sendes ud på savannen. Vi tager dig med på tur til stalde og anlæg, og du får lov til at hjælpe med at fodre næsehorn og giraffer. Vi hilser på gorillaflokken. Og så kan du opleve guiden fodre brillebjørne og kæmpeoddere. 
Vi besøger: Giraffer, næsehorn, gorillaer, kæmpeoddere og brillebjørne

 

Dato: Lørdag den 12. september og søndag den 13. september. 
Målgruppe: Hele familien

Tidspunkt: Kl. 08.00 til 10.00

 

Aftentur bag kulisserne

Kom på rendyrket rovdyrstur og mød nogle af parkens farligste dyr. 
Vi besøger: Ulve, brillebjørne, løver, kæmpeoddere og lægger også vejen forbi slagtehuset.

 

Dato: Onsdag den 19. august, onsdag den 23. september, tirsdag den 13. oktober, onsdag den 14. oktober, torsdag den 15. oktober og lørdag den 17. oktober.  
Målgruppe: Mest for voksne og større børn
Tidspunkt: Kl. 17.00 til 19.00 (dog kl. 18.00 til 20.00 den 19. august)

 

 

Morgentur bag kulisserne

Lad børnene lege minidyrepasser og få en fantastisk oplevelse. Der skal muges ud og graves æbler ned til elefanterne. Kamelerne skal fodres. Der skal laves mad og legetøj til berberaberme. Og næsehornene skal fodres. 
Vi besøger: Elefant, næsehorn, berberaber og kameler

 

Dato: Lørdag den 12. og søndag den 13. september  
Målgruppe: Hele familien, men mest for børn
Tidspunkt: Kl. 08.00 til 10.00

 

Go´morgen Zoo®

Kunne du tænke dig at klø et næsehorn bag øret? Så kom med og prøv vores Go'morgen Zoo, kun for indehavere af årskort og kulturårskort. Under turen besøger vi udvalgte stalde, hvor vi siger go'morgen til dyrene. Hør om de sydamerikanske brillebjørne og kom tæt på de høje giraffer.
Vi besøger: Giraffer, næsehorn og brillebjørne

 

Dato: Søndag den 30. august, søndag den 20. september, søndag den 27. september, lørdag den 10. oktober og søndag den 18. oktober 
Målgruppe: Hele familien

Tidspunkt: Kl. 08.15 til 10.00

 


Turene skal bookes på forhånd. 
Turene er KUN for ejere af årskort og kulturårskort med gyldigt GIVSKUD ZOO-årskort eller kulturårskort. Kortet skal medbringes på dagen sammen med kvittering på turen. Kvittering kan printes eller fremvises på smartphone eller tablet. 

 


OBS:

Alle ture og besøg hos dyrene foregår på dyrenes præmisser. Der tages forbehold for ændringer i programmet, for eksempel hvis der af hensyn til dyrene ikke er adgang til de planlagte stalde den pågældende dag.
Spørgsmål om årskortturene kan sendes til info@givskudzoo.dk.
Ved akutte spørgsmål på dagen, hvor årskortturen afvikles, kan man kontakte GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIAs formidlingsafdeling på tlf.: +45 
24 46 23 90, senest en halv time før turen begynder.

Da børn under tre år deltager gratis på udvalgte ture, kan vi ikke garantere, at de kan få deres eget sæde i bussen. De er dog altid velkomne til at sidde på skødet af en voksen.

 

De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Findsmiley Topattraktioner

Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.