Dagens programI dag 10-18
GIVSKUD ZOO arrangerer særlige ture kun for ejere af årskort og kulturårskort.

Ture for ejere af årskort og kulturårskort

Med GIVSKUD ZOO årskort og kulturårskort kan du komme helt tæt på dyrene på eksklusive ture. Der arrangeres ture året rundt - forår, sommer, efterår, vinter - og op til jul.

Oplev GIVSKUD ZOOs forskellige og eksklusive ture - kun for ejere af zoo årskort og kulturårskort. Der kommer løbende nye oplevelser til, så kig gerne forbi engang imellem og find jeres favorit.  
 

Go´morgen Zoo®

Kunne du tænke dig at klø et næsehorn bag øret? Så kom med og prøv vores Go'morgen Zoo, hvor siger godmorgen til dyrene i udvalgte stalde og anlæg. Hør om de spændende brillebjørne, kom tæt på de farlige løver og oplev de fascinerende næsehorn inde i stalden, inden dyrepasserne lukker dem ud i deres anlæg.
Vi besøger: Løver, næsehorn og brillebjørne. Turen mellem staldene foregår med bus.

Dato: mandag den 18. april, søndag den 1. maj, søndag den 15. maj, søndag den 21. august, lørdag den 15. oktober,  mandag den 17. oktober, tirsdag den 18. oktober, onsdag den 19. oktober, torsdag den 20. oktober, fredag den 21. oktober og søndag den 23. oktober 
Målgruppe: Hele familien

Tidspunkt: Kl. 08.15 til 10.00

 Pris: Voksen: 95 DKK / Barn (3-11 år): 95 DKK / Barn (0-2 år): Gratis

Book plads


Morgentur

Tør du bevæge dig ind på løvernes territorium? Det har du chancen for på denne morgentur, hvor du sammen med vores guide kan komme tæt på de farlige rovdyr ind i stalden, og så kan du prøve at gå rundt i det område, hvor løverne holder til. Du kan også møde den fascinerende gorillaflok og komme tæt på de høje giraffer. 
Vi besøger: Løveområdet og løvestalden, gorillaer og giraffer. Turen mellem stalde og anlæg foregår med bus.

Dato: søndag den 29. maj, lørdag den 17. september og søndag den 18.september 
Målgruppe: Hele familien

Tidspunkt: Kl. 08.15 til 10.00

Pris: Voksen: 95 DKK / Barn (3-11 år): 95 DKK / Barn (0-2 år): Gratis

Book plads


Aftentur

Oplev parken efter lukketid, når dyrene bliver sendt i deres stalde for natten, og der falder ro over parken. Mød løver og næsehorn i deres stalde. Sig godnat til gorillafamilien og kæmpeodderne. Og giv kamelerne en gulerod før sengetid. 
Vi besøger: Næsehorn, gorillaer, løver, kameler og kæmpeoddere. Turen mellem stalde og anlæg foregår med bus.

Dato: onsdag den 24. august, tirsdag den 18. oktober, onsdag den 19. oktober, torsdag den 20. oktober og lørdag den 22. oktober
Målgruppe: Hele familien

Tidspunkt: Kl. 18.00 til 20.00 i august og kl. 17.00 til 19.00 i oktober

Pris: Voksen: 95 DKK / Barn (3-11 år): 95 DKK / Barn (0-2 år): Gratis

Book plads

 


Foredrag: Ulven i Danmark

 

I 2012 fandt man for første gang beviser for, at den europæiske ulv var genindvandret til Danmark. Siden er der fundet flere spor og dna-prøver, der beviser, at der er flere ulve bosat her i landet. Men hvad er ulven egentlig for en størrelse? Hvor kommer den fra, og hvordan er den kommet hertil? Hvad betyder det, at den er her? Er den farlig for os mennesker? Hvad med vores hus - og kæledyr? Alt det og meget mere kan du få svar på ved dette foredrag.
Vi begynder i Jacobs Spisehus, hvor der serveres kaffe og kage til foredraget. Bagefter går vi ned til ulvenes anlæg i parken.

Vi besøger: Ulveanlægget. Turen til anlægget foregår til fods, så tag gode sko på.

Dato: torsdag den 9. juni
Målgruppe: Voksne og større børn (børn under 12 år kan ikke booke billet til dette arrangement)

Tidspunkt: Kl. 15.30 til 18.00

Pris: Voksen (fra 12 år): 145 DKK 

Book plads


Foredrag: Mød dyrlægen

Dyrlægen i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA har masser af spændende opgaver i sin dagligdag. Hun tilser parkens dyr, styrer alle foderplaner, er med ved transporter, behandler de syge dyr, obducerer når det er nødvendigt og meget mere. I dette foredrag kan du møde dyrlægen og få mere indsigt i arbejdet med parkens vilde dyr. Du kan også se den nybyggede dyrlægeklinik, og så kommer du med på tur til brillebjørnenes stald. Vi begynder i Jacobs Spisehus, hvor der serveres kaffe og kage til foredraget.
Vi besøger: Dyrlægens klinik og brillebjørnenes stald. Turen til anlægget foregår til fods, så tag gode sko på.

Dato: onsdag den 21. september
Målgruppe: Voksne og større børn (børn under 12 år kan ikke booke billet til dette arrangement)

Tidspunkt: Kl. 15.30 til 17.30

Pris: Voksen (fra 12 år): 145 DKK 

Book plads

 

 

 

Juletur for årskortholdere

Træk i nissehuen og skyd julestemningen godt i gang med en særlig hyggelig juletur hos dyrene. Vi besøger flere af parkens dyr, og bagefter hygger vi med æbleskiver, gløgg og saftevand i den julepyntede restaurant Jacobs Spisehus. 
Vi besøger: Udvalgte stalde og anlæg - opdateres senere. Turen mellem restauranten og staldene foregår med bus. 

Dato: Lørdag den 19. og søndag den 20. november samt lørdag den 26. og søndag den 27. november
Målgruppe: Hele familien
Tidspunkt: To ture dagligt hhv. kl. 9.00 til 11.30 og 13.00 til 15.30
Mødested: Indgangen til Jacobs Spisehus ved p-pladsen uden for parken

Turen kan først bookes til efteråret.

 

 

Bemærk:

Turene skal bookes på forhånd. 
Turene er KUN for ejere af årskort og kulturårskort med gyldigt GIVSKUD ZOO-årskort eller kulturårskort. Kortet skal medbringes på dagen sammen med kvittering på turen. Kvittering kan printes eller fremvises på smartphone eller tablet. 
Aldersgrænse for ledsagerfri deltagelse på årskortture er 15 år.

Alle ture og besøg hos dyrene foregår på dyrenes præmisser. Der tages forbehold for ændringer i programmet, for eksempel hvis der af hensyn til dyrene ikke er adgang til de planlagte stalde den pågældende dag.
Spørgsmål om årskortturene kan sendes til info@givskudzoo.dk.
Ved akutte spørgsmål på dagen, hvor årskortturen afvikles, kan man kontakte GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIAs formidlingsafdeling på tlf.: +45 24 46 23 90, senest en halv time før turen begynder.

Da børn under tre år deltager gratis på udvalgte ture, kan vi ikke garantere, at de kan få deres eget sæde i bussen. De er dog altid velkomne til at sidde på skødet af en voksen.

 

De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.