Dagens programI dag 10-16
GIVSKUD ZOO arrangerer særlige ture kun for ejere af årskort og kulturårskort.

Ture for ejere af årskort og kulturårskort

Med GIVSKUD ZOO årskort og kulturårskort kan du komme helt tæt på dyrene på eksklusive ture. Der arrangeres ture året rundt. I foråret, efteråret, under sommeren og op til jul.

Oplev GIVSKUD ZOOs forskellige og eksklusive ture - kun for ejere af årskort og kulturårskort. Der kommer løbende nye oplevelser til, så kig gerne forbi engang imellem og find jeres favorit.
I 2019 fylder parken 50 år, så i år sætter vi ekstra skub i fejringen. Der vil være helt særlige ture blandt andet med fokus på dyr og historien i parken. Og på mange af turene hygger vi med kaffe, saft og kage. 

 

Go´morgen Zoo®

Kunne du tænke dig at klø et næsehorn bag øret? Så kom med og prøv vores Go'morgen Zoo, kun for indehavere af årskort og kulturårskort. Under turen besøger vi udvalgte stalde, hvor vi siger go'morgen til dyrene. Hør om løvens barske liv på savannen og find ud af hvorfor det bredsnudede næsehorn har så stor en mund.

Vi besøger: Giraffer, næsehorn og løver

 

Dato: Mandag den 22. april, søndag den 16. juni, søndag den 1. september, søndag den 20. oktober 
Målgruppe: Hele familien

Tidspunkt: Kl. 08.15 til 10.00

 

Familietur bag kulisserne

Oplev GIVSKUD ZOO -ZOOTOPIA, når der er lukket for andre gæster. Kom tæt på de store bisonokser og kameler, mens du giver dem gulerødder. Mød gorillaflokken og oplev de store blide næsehorn, som du kan klappe og måske give æbler. Er vi heldige, kan vi opleve løverne brøle, mens vi besøger dem i stalden.   
Turen er målrettet børn, men voksne kan også få en særlig oplevelse og en masse interessant viden om dyrene.

Vi slutter turen af i restaurant ZOOasen, hvor vi hygger med kage, saftevand og kaffe for at fejre parkens 50 års jubilæum.

Vi besøger: Næsehorn, gorillaer, løver, kameler og bisonokser.

 

Dato: Søndag den 5. maj og onsdag den 16. oktober
Målgruppe: Hele familien

Tidspunkt: Kl. 8.00 til 10.30 (den 5. maj) og 17.00 til 19.30 (den 16. oktober)
 

Stjernerne i GIVSKUD ZOO

Du kender højst sandsynligt Brutalis. Og hvad med Samson? Og løverne? GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA er kendt for flere markante dyr, og denne jubilæumstur handler om parkens stjerner. Vi besøger nye og gamle stalde, hører sjove anekdoter og fascinerende historier gennem 50 år og ser gamle billeder fra arkivet. Hør blandt andet om Brutalis og hans rejse til Afrika - og mød også næsehornene i stalden, som du får mulighed for at klappe. Efter turen tager vi i restaurant ZOOasen og får jubilæumskage og kaffe.

Vi besøger: Løver, næsehorn og gorillaer.

 

Dato: Onsdag den 15. maj og torsdag den 17. oktober
Målgruppe: Bedst egnet fra 8 år og opefter

Tidspunkt: Kl. 17.00 til 19.30  

Giv dyrene morgenmad

Det er altid sjovt at give en kamel en gulerod og nusse de søde geder. Og du kan være med til at hjælpe dyrepasserne med at give dyrene morgenmad. Vi skal høre spændende historier og fodre alle de dyr, vi besøger, bortset fra elefanterne. Her lægger vi grene ud i deres anlæg, inden de store dyr lukkes ud.  
Vi slutter af oppe i ZOOasen med kage, saftevand og kaffe for at fejre vores 50-års jubilæum i parken.

Denne tur er målrettet de mindste børn i familien. Turen er på gåben, så husk klapvogn eller lignende samt praktisk udetøj tilpasset efter vejret.
Vi besøger: Bison, kamel, marsvin, sydamerikansk guanako, fisk, przewalski hest, geder og elefanter.

 

Dato: Søndag den 2. juni og den 15. september
Målgruppe: 2 til 7 år - men alle er velkomne

Tidspunkt: Kl. 8.00 til 10.30  

 

 

GIVSKUD ZOO - før og nu 

Tag med på en anderledes og spændende rejse 50 år tilbage i tiden og hør om, hvor Løveparken fra 1969 blev til GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA i 2019. På denne jubilæumstur fokuserer vi på gode historier fra gamle dage og fortæller sjove anekdoter. Vi besøger nogle af parkens ældste anlæg, ser billeder og hører mere om måden vi holdt dyr på dengang og nu. 
For at markere parkens runde hjørne slutter vi turen af i restaurant ZOOasen, hvor vi serverer kage og kaffe. 

Vi besøger: Blandt andet løver, elefanter og gorillaer.

 

Dato: Onsdag den 21. august og den 25. september
Målgruppe: Bedst egnet fra 10 år og op

Tidspunkt: Kl. 18.00 til 20.30 (den 21. august) og 16.00 til 18.30 (den 25. september) 

 

 

 

Bemærk
Turene skal bookes på forhånd via linket herunder. 
Turene er KUN for ejere af årskort og kulturårskort med gyldigt GIVSKUD ZOO-årskort eller kulturårskort. Kortet skal medbringes på dagen sammen med kvittering på turen. Kvittering kan printes eller fremvises på smartphone eller tablet. 

 


SE DATOER OG KØB BILLET HER

 

Alle ture og besøg hos dyrene foregår på dyrenes præmisser. Der tages forbehold for ændringer i programmet, for eksempel hvis der af hensyn til dyrene ikke er adgang til de planlagte stalde den pågældende dag.

De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Findsmiley Topattraktioner
Vores hjemmeside bruger cookies. Læs mere

Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.