Dagens programI dag lukket
GIVSKUD ZOO arrangerer særlige ture kun for årskortholdere.

Ture for årskortholdere

Med GIVSKUD ZOO årskort kan du komme helt tæt på dyrene på eksklusive ture. Der arrangeres ture året rundt. I foråret, efteråret, under sommeren og op til jul.

Oplev GIVSKUD ZOOs forskellige og eksklusive ture - kun for årskortholdere. Der kommer løbende nye oplevelser til, så kig gerne forbi engang imellem og find jeres favorit.

 

Go´morgen Zoo®

Kunne du tænke dig at klø et næsehorn bag øret? Så kom med og prøv vores Go'morgen Zoo, kun for årskortholdere. Under turen besøger vi udvalgte stalde, hvor vi siger go'morgen til dyrene. Hør om løvens barske liv på savannen og find ud af hvorfor det bredsnudede næsehorn har så stor en mund.

Vi besøger: Giraf, næsehorn og løver

 

Dato: Opdateres

Tidspunkt: kl. 08.15 til 10.00

 

 

Aftentur bag kulisserne

Kom og oplev GIVSKUD ZOO efter lukketid… Vi skal rundt i parken, når der er blevet helt stille og dyrene er lukket i deres stalde for natten. Vi skal fodre næsehornene og sige godnat til gorilla og løve-familien.

Vi besøger: Næsehorn, gorilla, løver, kameler og berberaber

 

Dato: Opdateres

Tidspunkt: kl. 17.00 til 19.00 

 

 

Bemærk
Årskortturene skal bookes på forhånd via linket herunder. 
Turene er KUN for årskortholdere med gyldigt GIVSKUD ZOO-årskort. Årskortet skal medbringes på dagen sammen med kvittering på turen. Kvittering kan printes eller fremvises på smartphone eller tablet. 

 


SE DATOER OG KØB BILLET HER

Der tages forbehold for ændringer i programmet, hvis der af hensyn til dyrene ikke er adgang til de planlagte stalde den pågældende dag.

De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Findsmiley Topattraktioner
Vores hjemmeside bruger cookies. Læs mere

Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.