Dagens programI dag 10-16
Køb årskort eller kulturårskort til GIVSKUD ZOO og oplev næsehorn, løver og masser af andre dyr.

Køb årskort og kulturårskort

Køb årskort og kulturårskort - og få utroligt mange oplevelser, fordele og rabatter. Du kan både bestille kortene her på hjemmesiden og få det sendt hjem. Eller du kan få et årskort trykt på stedet, når du besøger GIVSKUD ZOO.

Køb årskort og kulturårskort online

Bestil et årskort eller et kulturårskort online og få det tilsendt til din adresse. Ved køb af årskort online er der en leveringstid på op til ca. fem arbejdsdage og ved køb af kulturårskort op til ca. 7 arbejdsdage. Det gælder også for digitale årskort, så bestil i god tid før det skal benyttes første dag i GIVSKUD ZOO. Husk at vedhæfte et foto, da kortet er personligt. Gælder ikke årskortholdere, der har et gyldigt årskort, da vi har foto derfra. Se alle årskortfordele her og kulturårskortfordele her.

Køb årskort i parken
Du kan selvfølgelig også få udstedt et årskort eller et kulturårskort, når du besøger GIVSKUD ZOO. Vi tager billede af dig og trykker kortet på stedet. Det foregår i parkens billetsalg, og du kan få trykt et årskort eller et kulturårskort både ved ankomst, eller inden du kører hjem.   


Årskort til barn under tre år er gratis
Børn under tre år har fri entré og behøver ikke årskort. 

 

Betaler du med gavekort?

Så kan du ikke bestille årskort og kulturårskort online, men i stedet skal du sende en e-mail til aarskort@givskudzoo.dk med navn, alder, adresse og billeder på de personer, der skal have årskort. Oplys også gavekortets stregkodenummer. Så sender vi årskortene til dig med posten. 

Trykt kort eller digitalt kort på din smartphone
Du kan vælge mellem at få dit årskort eller kulturårskort trykt, hvilket koster 10 kr. pr. kort. Du kan også få det direkte ned på din smartphone, som du kan fremvise ved ankomst i parken. 

 

BEMÆRK: Ved køb af årskort online er der en leveringstid på op til ca. fem arbejdsdage og ved køb af kulturårskort op til ca. syv arbejdsdage. Det gælder også for digitale årskort, så bestil i god tid før det skal benyttes første dag i GIVSKUD ZOO.


Årskort voksen
Årskort voksen
Pris: 400,00 DKK  
Bestil årskort

Årskort barn (3 - 11 år)
Årskort barn (3 - 11 år)
Pris: 200,00 DKK  
Bestil årskort

Kulturårskort voksen
Kulturårskort voksen
Pris: 400,00 DKK  
Bestil årskort


Isis Godadgang Daza Eaza Waza Findsmiley Topattraktioner
Vores hjemmeside bruger cookies. Læs mere

Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.