Dagens programI dag lukket
Køb årskort eller kulturårskort til GIVSKUD ZOO og oplev næsehorn, løver og masser af andre dyr.

Køb årskort og kulturårskort

Køb årskort og kulturårskort - og få utroligt mange oplevelser, fordele og rabatter. Du kan både bestille kortene her på hjemmesiden og få det sendt hjem. Og du kan få et årskort trykt på stedet, når du besøger GIVSKUD ZOO.

Ved køb online husk da at vedhæfte et foto, da kortet er personligt. Gælder ikke årskortholdere, der har et gyldigt årskort, da vi har foto derfra. Se alle årskortfordele her og kulturårskortfordele her.

Køb årskort i parken
Du kan selvfølgelig også få udstedt et årskort eller et kulturårskort, når du besøger GIVSKUD ZOO. Vi tager billede af dig og trykker kortet på stedet. Det foregår i parkens billetsalg, og du kan få trykt et årskort eller et kulturårskort både ved ankomst, eller inden du kører hjem.   

Trykt kort eller digitalt kort på din smartphone
Du kan vælge mellem at få dit årskort eller kulturårskort trykt, hvilket koster 10 kr. pr. kort. Du kan også få det direkte ned på din smartphone, som du kan fremvise ved ankomst i parken. Kulturårskort fås endnu ikke digitalt, men kun som fysisk kort. 


Børn under tre år 
Børn under tre år behøver ikke årskort, da de har gratis entré i parken.

 

Betaler du med gavekort?

Så kan du ikke bestille årskort og kulturårskort online, men i stedet skal du sende en e-mail til aarskort@givskudzoo.dk med navn, alder, adresse og billeder på de personer, der skal have årskort. Oplys også gavekortets stregkodenummer. Så sender vi årskortene til dig med posten. 


 

BEMÆRK: Ved køb af årskort online er der en leveringstid på op til ca. fem arbejdsdage og ved køb af kulturårskort op til ca. syv arbejdsdage. Det gælder også for digitale årskort, så bestil i god tid før det skal benyttes første dag i GIVSKUD ZOO.

Årskort og kulturårskort til GIVSKUD ZOO gælder fra købsdatoen til samme dato året efter - altså 12 måneder frem. Kortet er personligt og kan ikke overdrages til andre.


Årskort voksen
Årskort voksen
Pris: 410,00 DKK  
Bestil årskort

Årskort barn (3 - 11 år)
Årskort barn (3 - 11 år)
Pris: 210,00 DKK  
Bestil årskort

Kulturårskort voksen
Kulturårskort voksen
Pris: 410,00 DKK  
Bestil årskort

Bogen "Vild med dyr - DK"
Bogen "Vild med dyr - DK"
Pris: 40,00 DKK  
Køb

Bogen "De første 50 år – Fra Løvepark til GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA"
Bogen "De første 50 år – Fra Løvepark til GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA"
Pris: 220,00 DKK  
Køb


Isis Godadgang Daza Eaza Waza Findsmiley Topattraktioner
Vores hjemmeside bruger cookies. Læs mere

Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.