Dagens programI dag 10-17
Få årskort på din smartphone

Få årskort eller kulturårskort på din smartphone

GIVSKUD ZOOs årskort og kulturårskort kan fås i en digital udgave, så du altid kan have det med dig på din smartphone. De ligger lige som en APP på din telefon, uden at du skal downloade en APP. Vores APP er en webAPP. Alle familiens kort kan samles i samme webAPP, og kortene kan deles mellem flere smartphones, så på denne måde kan flere tage dine børn eller børnebørn med i GIVSKUD ZOO. WebAPP'en kan også benyttes via tablet.

Køb årskort eller kulturårskort til din smartphone

Når du køber årskort eller kulturårskort til GIVSKUD ZOO til din smartphone, sender vi dig et link, så du kan få kortene på din telefon.
Husk at tjekke din spam-indbakke, hvis du ikke kan finde mailen efter køb.
Køb årskort 

Sådan henter du dit årskort eller kulturårskort

Når du har bestilt dit årskort, får du en mail med et link til årskortet. 

 • Åben mailen på din smartphone og tryk på linket.
  Du ender på forsiden af systemet cWallet.
 • Tryk på bjælken ”årskort” og du kan nu se dit årskort.
  Det er denne side, du skal vise, når du vil bruge dit årskort, og hvor du kan se, hvornår dit årskort udløber.
 • Du skal nu gemme dit årskortet på din telefon ved at gå tilbage til forsiden.
  Har du en Iphone, skal du kikke i bunden af din skærm. Her trykker du på firkanten med pilen op mod skærmen og herefter på ”Føj til hjemmeskærm”. Inden du trykker gem, kan du ændre navnet ”cWallet” til ”Årskort” eller ”Givskud Zoo”, så du let kan finde dine årskort igen.
  Har du en Android telefon, kan du trykke på de 3 små prikker i højre hjørne af telefonen og vælge ”føj til startskærm/hjemmeskærm”. Ved Android telefoner kan du desværre ikke ændre navnet på linket, så du skal fremover lede efter ”Cwallet” ikonet på startsiden.
 • Tryk på gem.
 • Herefter ligger linket ligesom en APP på din startskærm, og det er her du let kan åbne årskortene, når du skal bruge dem.
 • Første gang du åbner linket, efter du har gemt det på startskærmen, skal du bruge en kode, som du har fået tilsendt på en særskilt mail. Når du har logget på dine årskort med koden, kan du trykke på ”gem adgangskode” og herefter skal du ikke bruge kode hver gang du logger på årskortene. 
 • Mister du koden til linket, så kan du blot trykke på ”glemt adgangskode”, og du vil få tilsendt en mail med en ny kode.  

Se vejledning i at lægge årskort eller årskort på din smartphone


Få årskort eller kulturårskort til din smartphone, når du har trykte kort

Har du allerede årskort eller kulturårskort til GIVSKUD ZOO, kan du også få en digital udgave.

Kig ind i Billetsalg ved dit næste besøg, så sender vi dig en mail med et link, hvor du får adgang til dit digitale årskort. Vi hjælper dig også gerne med at gemme linket på din smartephone, så årskortet ligger lige som en APP.
Du kan også kontakte vores Billetsalg via e-mail og bestil digitale kort. Husk at oplyse dit navn, din e-mailadresse og tilføje dit medlemsnummer.
Bestil årskort 
   

De seneste nyheder fra GIVSKUD ZOO, tilbud om besøg bag kulisserne, særarrangementer for årskortholdere, nyttig og spændende viden om dyrene og meget meget mere...
Isis Godadgang Daza Eaza Waza Topattraktioner
Sådan bliver du klogere end de andre

Tilmeld dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev, så du altid kan fortælle de bedste historier om dyrene på safarituren.