På Danhostel Givskud Zoo bor I i moderne værelser med komfortable faciliteter.

Værelser

På Danhostel Givskud Zoo kan I bo i et moderne familieværelse med eget bad og toilet. Er I en større grupper, kan I bo i et klassisk fællesværelse med ni senge.

Danhostel Givskud Zoo rummer 26 familieværelser med eget bad og toilet. Desuden har vi to store værelser med ni senge samt fælles bad og toilet på gangen.

 

I alt har Danhostel Givskud Zoo 130 senge, så der er også gode muligheder for store familiesammenkomster eller foreninger, der vil mødes i uformelle og hyggelige rammer. Vi tilbyder 20 % rabat på værelsesprisen for alle der holder fest eller sammenkomst med mad her på Danhostel eller I lokalerne i GIVSKUD ZOO. Ring eller skriv for booking.

 


Familieværelser

Vores familieværelser er meget fleksible. De kan både bruges som dobbeltværelse og som tre- og firepersoners værelse, når pullman-sengene slås ned. Hvert værelse har eget bad og toilet, et lille skab, et bord og to stole.

 

Danhostel Givskud Zoo tilbyder overnatning i komfortable familieværelser.

Fællesværelser

Disse værelser tilbyder hygge på tværs, når flere mennesker deler soverum. Fællesværelser er oplagt til store grupper. Badeværelse og toiletter er beliggende på gangen. (Ingen fotos af fællesværelser)

 

Danhostel Givskud Zoo har værelser til både små og store grupper. 


Isis.org Godadgang Daza Eaza Waza Findsmiley Topattraktioner
Vores hjemmeside bruger cookies. Læs mere