Få fascinerende undervisning helt tæt på dyrene i GIVSKUD ZOO.

Undervisning i GIVSKUD ZOO

GIVSKUD ZOO tilbyder mange forskellige undervisningsprogrammer, når I afholder lejrskole på Danhostel Givskud Zoo. Vælg det aktuelle klassetrin i fanebladene til venstre og læs om mulighederne for netop jeres aldersgruppe.

Hvad har I brug for?

Hvis de undervisningstilbud, I finder her, ikke matcher jeres ønsker, er I velkommen til at kontakte skoletjenesten på tlf.: +45 76 71 02 57 med forslag og ideer. Vi skræddersyr gerne undervisning, der passer til jer og det I arbejder med.
Læs mere og book undervisning her.

 

I åbningssæsonen

Et undervisningsforløb varer typisk 1 - 1 1/2 time. Når I ikke har undervisning, er der rig mulighed til at opleve dyrene på egen hånd. Husk også at sætte tid af til et besøg på den store legeplads med aktiviteter til alle aldersgrupper.

 

Udenfor åbningssæsonen

Skoletjenesten er åben året rundt, men når GIVSKUD ZOO holder lukket, skal I hele tiden være sammen med en guide. Derfor er undervisnings-forløbene længere og et besøg i skoletjenesten varer typisk tre til tre en halv time.

 

Overnatning i parken

I GIVSKUD ZOO er der mulighed for overnatning i den afrikanske Boma og i ulveanlægget. Begge vores overnatningstilbud gælder i åbningssæsonen og inkluderer undervisning om udvalgte dyr.
Læs mere om overnatning i Boma.
Læs mere om overnatning i ulveanlægget.


Isis.org Godadgang Daza Eaza Waza Findsmiley Topattraktioner
Vores hjemmeside bruger cookies. Læs mere