Få fascinerende undervisning helt tæt på dyrene i GIVSKUD ZOO.

Undervisning i GIVSKUD ZOO

GIVSKUD ZOO tilbyder mange forskellige undervisningsprogrammer til jeres lejrskole på Danhostel Givskud Zoo. Undervisningen er gratis, når I har købt entrébillet til GIVSKUD ZOO, via Danhostel Givskud Zoo.

Skoletjenesten i GIVSKUD ZOO underviser skoler, institutioner og gymnasier hele året rundt 


I GIVSKUD ZOO udbyder ET undervisningsprogram i sæsonen og et andet program uden for sæsonen. Uden for sæsonen er parken kun tilgængelig med undervisningsforløb for skoler, institutioner og gymnasier, der har booket undervisning. Undervisningen er udarbejdet, så det støtter fællesmål og er målrettet alle klassetrin. Selve undervisningen er gratis, når entrébilletten er betalt og undervisningen forestås fortrinsvist af biolog eller skolelærer.  Igennem søgefunktionen på websitet finder I let det undervisningsforløb, der passer til de enkelte klassetrin. 

 

Hvis de undervisningstilbud, I finder der, ikke matcher jeres ønsker, er I velkommen til at kontakte skoletjenesten på tlf .: +45 76 71 02 57 med forslag og ideer. Vi skræddersyr gerne undervisning, der passer til jer og det I arbejder med.
Læs mere og book undervisning her

 

I åbningssæsonen

Et undervisningsforløb varer typisk 1 - 1 1/2 time. Når der ikke er undervisning, er der rig mulighed til at opleve dyrene på egen hånd. Husk også ved sætte tid af til et besøg på den store legeplads med aktiviteter til alle aldersgrupper.

 

Udenfor åbningssæsonen

Skoletjenesten er åben året rundt, men når GIVSKUD ZOO holder lukket, skal I hele tiden være sammen med en guide. Derfor er undervisnings-forløbene længere og et besøg i skoletjenesten varer typisk tre til tre en halv timer.

 

Overnatning i parken

I GIVSKUD ZOO er der mulighed for Overnatning i Den afrikanske teltlejr, Boma , og i ulveanlægget . Begge overnatningstilbud gælder i åbningssæsonen og nødvendig undervisning om udvalgte dyr. Det er også muligt at kombinere, så I sover i telt eller åben himmel i GIVSKUD ZOO og en eller flere dage på Danhostel.


Isis.org Godadgang Daza Eaza Waza Findsmiley Topattraktioner
Vores hjemmeside bruger cookies. Læs mere