Mærk ulvene pusle om jer om natten, mens I sover i deres anlæg, og tag resten af lerjskolen på Danhostel GIVSKUD ZOO

Lejrskole hos ulvene og os

Få en helt særlig lejrskole, som I husker længe. Mærk ulvene pusle om jer en nat, mens I sover i deres anlæg, og hold resten af lejrskolen på komfortable og billige værelser her hos os. I får gratis undervisning inkluderet i opholdet og vågner op til ulvehyl alle dage.

På en nat i ulveanlægget bliver I tætte naboer med ulveflokken. I sover i egen sovepose  på den overdækkes veranda, hvor I kan betragte ulvene hele natten, eller i anlæggets bjælkehytter, hvor I kan høre dem pusle rundt. Aftensmad og morgenmad kan I lave over bål eller en gasgril og tandbørstning foregår i en af parkens toiletbygning. Når den primitive del bliver nok, venter de lune senge, hyggelige værelser, velindrettede badeværelser og de mange aktivitetsrum på jer på Danhostel. Her kan I bestille mad inkluderet eller selv være kokke i det store fælleskøkken.

 

Under jeres ophold hos ulvene har I to timer sammen med en underviser gratis inkluderet, hvor I får en indsigt i livet som ulv. Når I er på Danhostel kan I også få FRI adgang i GIVSKUD ZOO under hele jeres ophold ved at købe 1 dagsbillet pr. person til GIVSKUD ZOO til særpris i vores reception. Er min. 20 betalende får 1 times gratis undervisning, der kan vælges frit skoletjenestens undervisningsprogram. Flere undervisningstimer kan tilkøbes.

 

Hør mere eller book en kombi-lejrskole med en ulvenat
og et ophold på Danhostel Givskud ZOO


Isis.org Godadgang Daza Eaza Waza Findsmiley Topattraktioner
Vores hjemmeside bruger cookies. Læs mere