Mærk ulvene pusle om jer om natten, mens I sover i deres anlæg, og tag resten af lerjskolen på Danhostel GIVSKUD ZOO

Lejrskole hos ulvene og os

Få en helt særlig lejrskole, som I husker længe. Mærk ulvene pusle om jer en nat, mens I sover i deres anlæg, og hold resten af lejrskolen på komfortable og billige værelser her hos os. I vågner op til ulvehyl alle dage. I kan også kombinere døgn på Danhostel med dage i zoos afrikanske teltlejr og sove tæt på gnuer. Under begge ophold i GIVSKUD ZOO er undervisning inkluderet.

Sov primitivt hos ulvene og komfortabelt på Danhostel

På en nat i ulveanlægget bliver I tætte naboer med ulveflokken.

I sover i egen sovepose på den overdækkede veranda, hvor I kan se ulvene hele natten, eller i anlæggets bjælkehytter, hvor I kan høre dem pusle rundt. Aftensmad og morgenmad kan I lave over bål eller en gasgril, og tandbørstning foregår i en af ​​parkens toiletbygninger. Bemærk at gruppen minimum skal bestå af 20 personer for at en ulvenat kan bookes.

Når den primitive del bliver nok, venter de lune senge,
hyggelige værelser, velindrettede badeværelser og de mange aktivitetsrum på jer på Danhostel. På Danhostel Givskud Zoo er forplejning inkluderet i opholdet.  

 

Sov som i Afrika i telt tæt på gnuer og slut af med dage på Danhostel

I kan også kombinerer de komfortable døgn på Danhostel med et eller flere nætter i GIVSKUD ZOOs Boma. I den sover I som i Afrika, tæt på savannen. Boma-lejren består af 3 telte med plads til 10 personer, et telt med 4 sengepladser, en provianthytte og en bålplads. Her sover og vågner I til lyden af parkens dyr. 

I kan bestille lige så mange nætter og dage, som I har brug for. Dog min. en nat hos ulvene eller i Bomaen og en nat på Danhostel. 

Fordele i GIVSKUD ZOO under jeres kombinerede ophold

1) I har fri adgang i zoo under hele opholdet. Når I er på Danhostel kan I kun besøge zoo i åbningstiden.

2 I forbindelse med opholdet i ulveanlægget har i 2 timers undervisning inkluderet. Her får en indsigt i livet som ulv. Under jeres Boma-ophold har I to undervisningsforløb med staldbesøg inkluderet. Her er et spændende program at vælge mellem.

3) Flere undervisningstimer kan tilkøbes, der er frit valg i hele undervisningsprogrammet.

 

Hør mere eller book en kombi-lejrskole med en nAT I ZOO
og et ophold på Danhostel Givskud ZOO


Isis.org Godadgang Daza Eaza Waza Findsmiley Topattraktioner