Sov på GIVSKUD ZOO -  HOSTEL og få dyrene ud af fjerene i zoo om morgenen i GIVSKUD ZOO.

Sov godt og sig godmorgen til dyrene

Tag en helt særlig oplevelse om morgenen i staldene, som du kun kan opleve i GIVSKUD ZOO. Vælg luksusudgaven; Sov på HOSTEL og sig godmorgen til dyrene i staldene i GIVSKUD ZOO den næste morgen. Din Go`morgen Zoo-billet giver fri adgang på egen hånd i GIVSKUD ZOO i alle de dage, som du er her, for prisen af den ene billet. Go`morgen Zoo gennemføres på udvalgte dage bl.a. de fleste dage i sommerferien og efterårsferien

Bo sammen med børnene på et dejligt familieværelse med eget bad. Hos os finder I masser af gode faciliteter, udendørs arealer og nærværende værter. Vores beliggenheden lige overfor GIVSKUD ZOO gør at I kan vågne op til ulvehyl eller måske løvebrøl.  
 

BESØG GIVSKUD ZOO ALLE DAGE FOR PRISEN AF EN BILLET PR. PERSON

Køber I blot EN Go`morgen Zoo-billet eller dagsbillet pr. person til GIVSKUD ZOO, har I fri adgang i zoo alle de dage, hvor I bor her. I har således zoo i ”jeres baghave” og kan opleve dyrene, dinosaurparken og udstillingerne, så meget I har lyst til, samt bruge legepladserne og aktivitetslejre, som børnene har energi til. På Go`morgen zoo besøger I udvalgte stalde mellem kl.8.15-10.00 sammen med en zooguide på en bustur i parken. Turen går til bl.a. brillebjørnene og girafferne.   
Samtidig har I kun 20 min. i bil til både LEGOLAND®, LEGO House,  legeparken WOW Park i Billund samt Vejle med badestrande og shopping muligheder. Lige i nærheden finder I også både Hærvejen og Kongernes Jelling.

 

Go`morgen Zoo-billetter pr. person købt på Givskud Zoo´s hjemmeside

Børn (3-11 år): 145,- 
Børn (0-2 år): Gratis 

Voksen:  290,- 

 

KØB GO`MORGEN ZOO

 

Dagsbilletter pr. person købt på GIVSKUD ZOO - HOSTEL

Børn (3-11 år): 130,- 
Børn (0-2 år): Gratis 

Voksen:  230,- 

 

Priseksempel - en overnatning, to dage i zoo og deltagelse på Go`morgen Zoo

Vælg f.eks.

* et familieværelse med plads til 2 voksne og 2 børn 3-11 år for KUN 800 kr. for værelset for en nat 
* 870 kr. for 2 dage i GIVSKUD ZOO på egen hånd samt Go`morgen Zoo  på anden dagen lige efter morgenmaden kl. 8.15-10.00.  

 

Tilbuddet gælder på dage, hvor Go`morgen Zoo gennemføres i GIVSKUD ZOO.

 

GIVSKUD ZOO - HOSTEL er både en særlig port til GIVSKUD ZOO og en base for hyggelige familieture.


 BEstil værelse og GO`morgen ZOO i en pakke


Lidt mere bekvemmelighed

Under opholdet kan I vælge selv at lave morgenmaden eller lade os klare både den og opvasken. Morgenmad koster kun 90 kr. pr. voksen og 45 kr. pr. barn. Har I andre ønsker, så udfordre os gerne, så finder vi en løsning.  

 

BOOK EKSTRA YDELSER


Isis.org Godadgang Daza Eaza Waza Findsmiley Topattraktioner