Spar penge på dit ophold på Danhostel Givskud Zoo, når du har et Danhostel Fordelskort.

Fordelskort

Velkommen med og uden kort - men nyd godt af fordelene

Alle er velkomne til at bo på Danhostel.  Der er ikke længere krav om, at du har et Danhostel-kort (tidl. kaldet Familiekort eller vandrerhjemskort) for at bo hos Danhostel.

Få rabat

Med et gratis Danhostel Fordelskort får du mindst 10 % rabat på jeres næste ophold hos Danhostel samt adgang til gode rabatter på oplevelser og attraktioner rundt om i Danmark. Rabatten fratrækkes automatisk ved indtastning af kortnummeret, når du booker dit værelse – let og ligetil.

Fordelskortet er et husstandskort og er således gyldigt for enkeltpersoner, ægtefæller, samboende par og enlige forældre med hjemmeboende børn under 27 år i samme husstand.

Kortet er ikke gyldigt i forbindelse med gruppeovernatninger. Her henvises til vores gruppeforespørgsels formular, hvor du kan bede om et tilbud, læs mere her.

Kortet er gyldigt fra den dag, det bliver udstedt, både i Danmark og i udlandet.

God pris - nemlig gratis
Danhostel fordelskortet udleveres gratis - og dækker alle i hustanden (inkl. hjemmeboende børn under 27 år). Spørg efter det i receptionen ved ankomst eller ved booking. HUSK, du får ikke rabat, hvis du booker på andre platforme end Danhostel.dk eller booker direkte online. 

Bemærk

For at opnå de mindst 10 % rabat med Danhostels Fordelskort skal værelset bookes på danhostel.dk,  på det enkelte Danhostels egen webshop eller ved personligt fremmøde i receptionen på det enkelte Danhostel i åbningstiden.

 

 

Udlændinge med vandrerhjemskort

Udlændinge med gyldigt vandrerhjemskort, der laver bookinger online, pr. mail eller telefon, kan også opnå 10 % rabat. Her er kortet dog personligt, det vil sige, at hver voksen skal have gyldigt kort for at opnå rabatten. 

 

Udlændinge, som ikke har et vandrerhjemskort med fra deres hjemland, kan købe et internationalt vandrerhjemskort i Danmark.

 

 


Isis.org Godadgang Daza Eaza Waza Findsmiley Topattraktioner
Vores hjemmeside bruger cookies. Læs mere