Spar penge på dit ophold på Danhostel Givskud Zoo, når du har et Danhostel Fordelskort.

Fordelskort

Velkommen med og uden kort - men nyd godt af fordelene

Alle er velkomne til at bo på Danhostel. Der er ikke længere krav om, at du har et Danhostel-kort (tidl. Kaldet Familiekort eller vandrerhjemskort) for at bo hos Danhostel.

Få rabat

Med et gratis Danhostel Fordelskort vælger du bonuspoint svarende til 10% af din overnatning, når du overnatter hos Danhostel, samt adgang til gode rabatter på oplevelser og attraktioner rundt om i Danmark. Du skal booke værelset online på vores egen hjemmeside her, eller på Danhostel.dk - KUN DER OPNÅR DU RABATTEN i form af point.

Fordelskortet er et  husstandskort  og er således gyldigt for enkeltpersoner, ægtefæller, samboende par og enlige forældre med hjemmeboende børn under 27 år i  samme husstand .

Kortet er ikke gyldigt i forbindelse med gruppeoverholdelser. Hendes henvises til vores gruppeforespørgsels formular , hvor du kan give tilbud om tilbud, læs mere end  hende . Kortet er gyldigt fra den dag, det bliver udstedt, både i Danmark og på udlandet. God pris - nemlig gratis Danhostel fordelskortet Downloadess gratis - og dækker alle i hustanden (inkl. Hjemmeboende børn under 27 år). se mere på danhostel.dk/fordelskort. HUSK, du får ikke rabat, hvis du booker på andre platforme og slutter Danhostel.dk eller booker direkte online.  


Bemærk

For at opnå de mindst 10% rabat med Danhostels Fordelskort skal værelset bookes på danhostel.dk, på det enkelte Danhostels egen webshop eller ved personligt fremmøde i receptionen på det enkelte Danhostel i åbningstiden.

 

 

Udlændinge med vandrerhjemskort

Udlændinge med gyldigt vandrerhjemskort, der laver booker online, pr. mail eller telefon, kan også få 10% rabat. Her er kortet dog personligt, det vil sige, at hver voksen skal have gyldigt kort for at opnå  rabatten. 

 

Udlændinge, som ikke har et vandrerhjemskort med fra deres hjemland, kan købe et internationalt vandrerhjemskort i Danmark.

 

 


Isis.org Godadgang Daza Eaza Waza Findsmiley Topattraktioner