Slip for billetkøen ved LEGOLAND. Køb billetten direkte på GIVSKUD ZOO - HOSTEL og slip uden om køen.

Billetter til LEGOLAND®

Bo billigt og bekvemt på GIVSKUD ZOO - HOSTEL, så har du kun 20. min i bil til LEGOLAND®.

Du kan med fordel købe dine entrébilletter  online til LEGOLAND® . Så slipper du for billetkøen ved hovedindgangen og kan gå direkte ind i parken. 

 

LEGOLAND® er mere end 60 millioner LEGO klodser og fyldt med WAUW

Glæd dig til den ultimative NINJAGO oplevelse i den interaktive verdensnyhed LEGO NINJAGO The Ride, hvor du skal mestre fire elementer: Ild, lyn, jord og is for at bekæmpe The Great Devourer.


Glæd dig til sommerfugle i maven i rutsjebanerne, vandleg hos piraterne, masser af imponerende LEGO modeller, fuld fart på legen i LEGO DUPLO® Land, og mon du kan finde Olsenbanden i Miniland?

I LEGOLAND® venter masser af oplevelser, der venter gåsehud i spøgelseshuset Ghost – The Haunted House med alt det LEGO uhyyygge, der får hårene til at rejse sig. Indianerhøvdingen byder på snobrød i Western-byen, og i Miniland kan du gå på opdagelse i en verden af LEGO klodser. Der venter sug i maven og frit fald i Polar X-plorer. Du kan hilse på pingvinerne i Penguin Bay eller se hajerne svømme over dig i Atlantis by SEA LIFE™. Slut dagen af i LEGOTOP®, hvor du kan se det hele lidt fra oven.

 

 

 


Isis.org Godadgang Daza Eaza Waza Findsmiley Topattraktioner