Vær sammen med mange til overkommelige priser i hyggelige omgivelser på Danhostel Givskud Zoo i juni 2018

Sammenkomster for familier, virksomheder og foreninger

Saml familien, fætre og kusiner, foreningens medlemmer og afdelinger, de ansattes familier eller andre større grupper.

Lige præcis her hos os kan I nemt samle den lille og store gruppe for en dag, en eftermiddag, en fest eller et par dage sammen i hinandens selskab. 

 

Er I til klar til teambuilding eller til at udfordre hinanden, er det helt oplagt at bruge GIVSKUD ZOOs mange muligheder til grupper bl.a. "Hit the shit", "Rør og spørg" og meget mere.

 

Er I til sport og sportslige fysiske aktiviteter ligger Givskud Hallen lige ved siden af Danhostel Givskud Zoo. Vi kan hjælpe jer med at leje hele hallen til jer.

 

Er I til spændende natur eller historiske oplevelser ligger der flere muligheder tæt på.

 

Går jeres ønsker mere i retning af kortspil, bagekonkurrencer eller anden hygge inden for, har vi selv flere stuer, rum og køkkenet til det.

 

Vi ligger helt centralt - kun 4 km fra motorvejen mellem Vejle og Herning. Lige præcist imellem GIVSKUD ZOO og Givskud Hallen, i kort køreafstand til badestrande og shopping i Vejle, messer eller koncerter i Herning, Billund med LEGOLAND® og LEGO House, den vilde midtjyske natur, hærvejen og Jelling Monumenterne. Vi er derfor det perfekte udgangspunkt for mange forskellig oplevelser i Syd- og Midtjylland.

Kontakt os gerne, så finder vi den rette løsning, der matcher jeres ønsker på

tlf. 75 73 05 00 eller via

mail

 


Isis.org Godadgang Daza Eaza Waza Findsmiley Topattraktioner
Vores hjemmeside bruger cookies. Læs mere