Benyt opholdet på Danhostel Givskud Zoo på at svinge forbi GIVSKUD ZOO, hvor I kan opleve dyr fra hele verden.

Dyr som "krydderi"

Et dejligt krydderi ved opholdet på Danhostel Givskud Zoo er muligheden for gruppearrangementer i selve GIVSKUD ZOO.

 

Danhostel Givskud Zoo ligger lige over for GIVSKUD ZOO. I forbindelse med opholdet kan I booke særlige ture, hvor I kan komme bag kulisserne i zoo og helt tæt på dyrene. 

 

Bag kulisserne i GIVSKUD ZOO - er en mulighed for at komme til at se på dyrene på en anden måde - før eller efter parkens almindelige åbningstid, se mere herom under Bag kulisserne. Gruppen afhentes her på Danhostel og har en guide med hele vejen.

 

Vild safari i GIVSKUD ZOO med vores dygtige formidlere vil også kunne arrangeres, så de måske tager jer med på en guidet gåtur eller hopper med om bord på jeres bus, og oplevelserne og en masse læring ligger lige foran jer, se mere herom under Vild safari.
   
Boma - overnatning i vores afrikansk inspirerede teltlejr, se mere herom under Boma.

 

Ulvenat - i vores træhytte midt i ulveanlægget, hvor I ruller underlag og sovepose ud og hyler i kor med ulveflokken, der bevæger sig rundt lige uden for jeres vinduer, se mere herom under  Ulvenat.

 

Ophold de forskellige steder kan kombineres, så I for eksempel har base på Danhostel Givskud Zoo og så krydrer opholdet med en spændende nat i Bomaen eller i ulvehytten i GIVSKUD ZOO. Forhør jer om mulighederne. 

 

BEMÆRK: En del af disse arrangementer kan også bookes udenfor GIVSKUD ZOOs åbningssæson, det vil sige når parken egentlig er lukket for besøgende. Ved gruppearrangementer udenfor sæsonen skal gruppen følge guiden og må ikke færdes på egen hånd i parken.

I GIVSKUD ZOOs almindelige åbningstid er der mulighed for adgang til GIVSKUD ZOO til halv pris under selve arrangementet.

 


Isis.org Godadgang Daza Eaza Waza Findsmiley Topattraktioner
Vores hjemmeside bruger cookies. Læs mere