Benyt opholdet på GIVSKUD ZOO - HOSTEL  på at svinge forbi GIVSKUD ZOO, hvor I kan opleve dyr fra hele verden.

Dyr som "krydderi"

Et spændende krydderi ved opholdet på GIVSKUD ZOO - HOSTEL er muligheden for gruppearrangementer i GIVSKUD ZOO.

GIVSKUD ZOO - HOSTEL ligger lige over for GIVSKUD ZOO. I forbindelse med ophold kan der bookes særlige ture, hvor I kan komme bag kulisserne i zoologisk have og helt tæt på dyrene. 

 

Bag kulisserne i GIVSKUD ZOO - er en mulighed for at komme til at se på dyrene på en anden måde - før eller efter parkens almindelige åbningstid, se blot herom under Bag kulisserne.  Gruppen afhentes på Danhostel og har en guide med hele vejen.

 

Vild safari  i GIVSKUD ZOO med vores dygtige formidlere vil også kunne arrangeres, så de måske tager jer med på en guidet gåtur eller hopper med om bord på jeres bus, og oplevelser og en masse læring ligger lige foran jer, se bare herom under Vild safari .
   
Boma - overnatning i vores afrikansk inspirerede teltlejr, se blot herom under Boma 

 

Ulvenat - i vores træhytte midt i ulveanlægget, hvor man ruller underlag og sovepose ud og hyler i kor med ulveflokken, der bevæger sig rundt lige uden for jeres vinduer, se bare herom under  Ulvenat .

 

Ophold de forskellige steder kan kombineres, så I for eksempel har base på GIVSKUD ZOO - HOSTEL  og så krydrer ophold med en spændende nat i Bomaen eller i ulvehytten i GIVSKUD ZOO. Forhør jer om mulighederne. 

BEMÆRK: En del af disse arrangementer kan også bookes udenfor GIVSKUD ZOOs åbningssæson, det vil sige når parken egentlig er lukket for besøgende. Ved gruppearrangementer udenfor sæsonen skal gruppen følge guiden og må ikke færdes på egen hånd i parken.

I GIVSKUD ZOOs almindelige åbningstid er der mulighed for adgang til GIVSKUD ZOO. 


Isis.org Godadgang Daza Eaza Waza Findsmiley Topattraktioner