Åbent i dag: 10-17

Rammerne for overnatning

 

Ulveanlægget ligger ved siden af tipilejren og den nordamerikanske savanne. Midt i ulveanlægget er der en handelsstation med udstillingsrum og veranda, hvorfra ulvene kan betragtes på nært hold.

 

Handelsstationen
Her foregår overnatningen. I kan enten sove i den ikke-isolerede bjælkehytte eller udenfor på verandaen. Ulvene kan både opleves fra bjælkehytten og verandaen. Ulvene er altid udenfor og bevæger sig rundt om hytten aftenen og natten i gennem.

 

Bagagehytten
I ulveanlægget findes en mindre hytte til bagage. Den indeholder køleskab, elkedel og falckkasse samt sammenklappelige borde og stole, som kan tages frem og stilles op på verandaen, når parken lukker.

 

Bålplads
I tipilejren, som ligger i tilknytning til ulveanlægget, er der en stor bålplads med brænde og træstammer til at sidde på. Der er en grillrist til at lægge over bålet, snobrødspinde og spyd til skumfiduser eller frugt. Der er også en gasgrill til rådighed. Der er ikke elektrisk lys ved bålpladsen, så husk at medbringe lamper eller lommelygter i den mørke del af året.

 

Brandsikkerhed
I handelsstationen er der pulverslukkere og en brandslange. Dørene i handelsstationen må ikke lukkes under overnatningen, og derfor hænges der kludetæpper op i døråbningerne. I tipilejren skal bålet altid være under opsyn, og der skal altid stå en spand vand ved siden af. Guiden gennemgår brandsikkerheden med jer, når I introduceres til ulveanlægget.

 

Toiletter
Der findes toiletter i toiletbygningen på P1 - lige uden for ulveanlægget. Ved siden af der ligger et overdækket område med håndvaske til opvask og tandbørstning. Der er også en hane med koldt vand i ulveanlægget.

 

OBS! Alkohol accepteres ikke i anlægget.

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.