lukket

Det sker ved ulvenat

På lejrskole - ulvenat venter der jer et spændende program.

 

Forhør mere om og bestil lejrskole . ulvenat

Den første dag på lejrskole - ulvenat

Ankomst

Prisen inkluderer entré de to dage, I er i parken. Derfor kan I ankomme allerede når parken åbner kl.10, og se parken på egen hånd i løbet af dagen. Indgangen lukker en time før parken lukker. Derfor skal I ankomme GIVSKUD ZOO senest en time før lukketid.

 

Safaribus

Tag eventuelt en tur med Safaribussen i løbet af eftermiddagen. Vi booker gerne plads til jer på den ønskede afgang. Se information om safaribussen.

 

Mødet med ulvene

Guiden møder jer i ulveanlægget kl. 16.30 (16.00 de dage parken lukker kl. 16.00). Her bliver I vist til rette og guiden giver jer en brandinstruktion. Derefter fortæller guiden spændende historier om ulve, indianere og de nordamerikanske dyr. Til sidst tændes lejrbålet i Tipilejren.  Når guiden forlader jer, har I en spændende nat foran jer - helt alene i GIVSKUD ZOO. Ulvene hyler ud på morgenen,  når kirkeklokkerne ringer, og og I kan se dem liste rundt i mørket.

Indlukning af dyrene om aftenen og sikkerhed her

Parkens dyr lukkes ind i deres stalde af dyrepasserne i den første time efter lukketid. Når det pågår, er det er vigtigt, at der er ro i parken. Det er derfor ikke muligt at forlade ulveanlægget på det tidspunkt, og I skal blive der. Når indlukningen er overstået, må I gerne besøge legepladsen i følge med en ansvarshavende voksen. På dette tidspunkt vil I være de eneste mennesker i parken. I kan altid komme ud af parken med de nøgler, som I får udleveret til udkørselslågen. Mistede nøgler koster et gebyr, så pas godt på dem.

Nem mad og lækkerier til bålhyggen

Den nemme, mere uksustprøgede-tur får overlade aftens- samt morgenmaden til parkens personale. Så vil parken stå for planlægning, indkøb og tilberedning. I Ulveretterne kan I vælge mellem to typer aftensmad og en varieret morgenmad. Lækkerier til bålhyggen bl.a. snobrødsdej og Marie-kiks m.m. kan også bestilles. 

Den anden dag på lejrskole - Ulvenat

Morgenmad og rengøring
I skal spise morgenmad og rydde op inden kl. 9.00.

 

Bestil morgenmad i GIVSKUD ZOO

 

Kl. 09.00 - 09.30: Afslutning

Guiden kommer og tjekker, at alt er i orden og tager imod nøgler og forslag til forbedringer.

 

Kl. 09.30 - 10.00: I skal blive i anlægget

Af sikkerhedsgrunde skal I blive i ulveanlægget eller tipilejren indtil parken åbner kl. 10.00. Hvis I ønsker at forlade parken efter afslutningen, kan guiden følge jer til udgangen.

 

Kl. 10.00 - lukketid: Bliv gerne i parken

Når ulvenatten er slut, er I velkomne til at blive i parken resten af dagen. Vi opbevarer gerne bagagen for jer imens. Hvis forældre og søskende ønsker at støde til, koster det normal entrépris.

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.