Åbent i dag: 10-17

Det sker ved ulvenat

På lejrskole - ulvenat venter der jer et spændende program.

 

Forhør mere om og bestil lejrskole . ulvenat

Den første dag på lejrskole - ulvenat

Ankomst

Prisen inkluderer entré de to dage, I er i parken. Derfor kan I ankomme allerede når parken åbner kl.10, og se parken på egen hånd i løbet af dagen. Indgangen lukker en time før parken lukker. Derfor skal I ankomme GIVSKUD ZOO senest en time før lukketid.

 

Safaribus

Tag eventuelt en tur med Safaribussen i løbet af eftermiddagen. Vi booker gerne plads til jer på den ønskede afgang. Se information om safaribussen.

 

Mødet med ulvene

Guiden møder jer i ulveanlægget kl. 16.30 (16.00 de dage parken lukker kl. 16.00). Her bliver I vist til rette og guiden giver jer en brandinstruktion. Derefter fortæller guiden spændende historier om ulve, indianere og de nordamerikanske dyr. Til sidst tændes lejrbålet i Tipilejren.  Når guiden forlader jer, har I en spændende nat foran jer - helt alene i GIVSKUD ZOO. Ulvene hyler ud på morgenen,  når kirkeklokkerne ringer, og og I kan se dem liste rundt i mørket.

Indlukning af dyrene om aftenen og sikkerhed her

Parkens dyr lukkes ind i deres stalde af dyrepasserne i den første time efter lukketid. Når det pågår, er det er vigtigt, at der er ro i parken. Det er derfor ikke muligt at forlade ulveanlægget på det tidspunkt, og I skal blive der. Når indlukningen er overstået, må I gerne besøge legepladsen i følge med en ansvarshavende voksen. På dette tidspunkt vil I være de eneste mennesker i parken. I kan altid komme ud af parken med de nøgler, som I får udleveret til udkørselslågen. Mistede nøgler koster et gebyr, så pas godt på dem.

Nem mad og snacks til bålhyggen

Gør det nemt for jer selv og lad parken stå for maden. I Ulveretterne kan I vælge mellem to typer aftensmad og en varieret morgenmad. Snacks til bålhyggen bl.a. snobrødsdej og Mariekiks m.m. kan også bestilles. 

Den anden dag på lejrskole - Ulvenat

Morgenmad og rengøring
I skal spise morgenmad og rydde op inden kl. 9.00.

 

Bestil morgenmad i GIVSKUD ZOO

 

Kl. 09.00 - 09.30: Afslutning

Guiden kommer og tjekker, at alt er i orden og tager imod nøgler.

 

Kl. 09.30 - 10.00: I skal blive i anlægget

Af sikkerhedsgrunde skal I blive i ulveanlægget eller tipilejren, indtil parken åbner kl. 10.00. Hvis I ønsker at forlade parken efter afslutningen, kan guiden følge jer til udgangen.

 

Kl. 10.00 - lukketid: Bliv gerne i parken

Når ulvenatten er slut, er I velkomne til at blive i parken resten af dagen. Vi opbevarer gerne bagagen for jer imens. Hvis forældre og søskende ønsker at støde til, koster det normal entrépris.

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.