Åbent i dag: 10-16
Hold efterårsferie på GIVSKUD ZOO - HOSTEL, få op to børn sover og får morgenmad gratis med

To børn gratis på værelset

Byd familien på nogle særligt hyggelige dage nær GIVSKUD ZOO, og bo på GIVSKUD ZOO - HOSTEL. Op til to børn 0-11 år overnatter GRATIS på værelset, når I er to voksne sammen med dem. Tilbuddet gælder i hele perioden 3. - 30. oktober 2022, og derfor også i efterårsferien. Få også alle de dage i GIVSKUD ZOO for EN dags pris. Det hele sikrer jer en billig efterårsferie med børn fyldt med gode oplevelser for alle i familien.

 

GIVSKUD ZOO - HOSTEL ligger lige over for GIVSKUD ZOO, så I får lyde fra dyrene bl.a. ulvehyl og løver med, når I bor her. På 20 minutter kan I også nå Billund med LEGOLAND®, LEGO House® og Lalandia samt Vejle med shopping og Økolariet. Jelling Monumenterne kan nås på 10 minutter og Hærvejen ligger også helt tæt på.  

 

Efterårs-tilbud på GIVSKUD ZOO - HOSTEL

Book en nat eller en miniferie og få op til to børn 0-11 år GRATIS med på værelset ved minimum 2 betalende voksne. I får et familieværelse med eget badeværelse.
Tilbuddet gælder fra 3.-30. oktober 2022.

En voksen og to børn

Er du kun en voksen med to børn, kan det stadig bedst betale sig at vælge tilbuddet, da du vil spare 100 kr. i forhold til normalprisen.

 

To børn gratis på værelset - spar op til 25% 

En nat med to børn 0-11 år og to voksne uden morgenmad KUN 600 kr. Normalpris 800 kr.

 

En nat med to børn 0-11 år og en voksen uden morgenmad KUN 600 kr. Normalpris 700 kr.

 

Sengelinned og håndklæder til op til 4/3 personer medfølger. Så skal I kun huske jeres personlige bagage.

Merpris pr. ekstra barn pr. døgn er 100,-  

BESTIL OVERNATNING OG FÅ TO BØRN GRATIS MED

Alle dage for ÉN dags pris i GIVSKUD ZOO 

Køber I blot EN dagsbillet til zoo pr. person, har I fri adgang til GIVSKUD ZOO i alle de dage, hvor I bor på hostel. Fra GIVSKUD ZOO - HOSTEL kan I gå til indgangen i GIVSKUD ZOO på 2 minutter. Så kan I lige besøge elefanterne om morgenen, når der er åbent, og komme igen senere og gå i dinosaurparken. I vælger selv.  

 

Billetter til den frie adgang kan opnås:

1) Ved køb i receptionen her på GIVSKUD ZOO - HOSTEL, når I er ankommet. I betaler prisen for en dagsbillet pr. person, hvilket betyder 130 DKK for børn 3-11 år og 230 DKK for alle over 12 år. Børn under 0-2 år er gratis.

Eller I kan

2) Købe billetter online og bytte dem i receptionen på GIVSKUD ZOO - HOSTEL til billetter, som I kan bruge i flere dage i zoo. 

Tilkøb en lækker morgenmadsbuffet

I kan vælge selv at lave morgenmad eller lade os forkæle jer med en varieret og dejlig morgenmadsbuffet - delvist af økologiske og lokale råvarer. 

 

Pris for morgenbuffet pr. person

Barn 3-11 år: 45 DKK

Voksne fra 12 år: 90 DKK


En nat med op til to børn og to voksne MED overnatning og morgenmad KUN 870 DKK.
 Normalpris 1.270 kr.

Masser af andre oplevelser tæt på

Der er masser at tage sig til, når I bor på hostel. Billund med LEGOLAND®, LEGO House®, Lalandias Aquadome og WOW Park ligger kun 20 min. i bil fra Givskud. Både Vejle og Herning er nem at komme til, og Hærvejen ligger tæt på, så I kan vise børnene den helt specielle historie, der knytter sig til gå-ruten. 
Bemærk at Vejle byder på nye arkitektoniske perler som bl.a. Fjordenhus og en velassorteret shoppingby. 

Ekstra spændende efterårsferie 2022 i GIVSKUD ZOO

I efterårsferien fokuserer GIVSKUD ZOO på giftige dyr og byder på nye spændende oplevelser. Hør bl.a. hvilke dyr som er mest giftige. Er det mon store eller små dyr? Dyr, der lever i fangenskab eller i naturen? Parken er også pyntet til Halloween og fyldt med uhyggelig, hyggelig efterårsferie.

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges på åbningsdag i hele 2022 sæsonen.