Åbent i dag: 10-17

 

Virksomhedskort

Forkæl medarbejderne med gode oplevelser i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA. 

Med et virksomhedskort kan firmaet få udstedt et kort i virksomhedens navn, som så kan benyttes af medarbejderne.
Kortet giver mulighed for, at fem personer kan få fri adgang til at besøge GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA. Virksomhedskortet er ikke personligt, men kan benyttes af alle medarbejdere i virksomheden. Dog kan det kun benyttes af maks. fem personer om dagen.

I kan få op til tre identiske kort udstedt i virksomhedens navn. Det betyder, at hvis flere medarbejdere vil afsted i en weekend, for eksempel en familie fredag, en familie lørdag og en familie søndag - og de kan ikke nå forbi arbejdspladsen og udveksle virksomhedskortet, så kan de alle stadig gøre brug af virksomhedskortet.   


Pris for virksomhedskort

DKK 10.000,- pr. år Bestil virksomhedskort

 

 


Der er ikke begrænsning på, hvor mange medarbejdere der må være i virksomheden, kortet kan dog kun benyttes til maks. fem personer pr. dag.

 

Virksomhedskortet kan kun scannes en gang pr. dag, så de fem personer skal følges ind igennem billetsalget ved ankomst til parken.

Virksomhedskortet gælder kun til normal entre i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA og giver ikke fri entre eller rabat til øvrige parker og attraktioner - og det giver heller ikke adgang til særarrangementer og ture for årskortholdere.

Billettype:
Barn (3-11 år)
Antal:
0 stk
Billettype:
Voksen (12+år)
Antal:
0 stk
Billetter kan bruges i 2023 sæsonen som er 1. april - 29. oktober.